Görüş Bildir
Haberler
Dilmen: "Bu Sonuçtan Herkes Memnun"

Dilmen: "Bu Sonuçtan Herkes Memnun"

Fatih
20.04.2014 - 21:19

Dilmen: "Bu Sonuçtan Herkes Memnun"

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi karşılaşmasının ilk yarısını değerlendirdi.

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi değerlendirdi.

Dilmen şunları söyledi

İki takımın da zihninde 'kaybetmeden gelelim' düşüncesi vardı. Bu doğal olarak sahaya yansıdı. Takımlar maça böyle başladı. Fenerbahçe karşısında müthiş tedirgin bir Beşiktaş gördü. Fenerbahçe golü bulunca Beşiktaş kendine geldi. İlk yarının ikinci bölümünde Beşiktaş'ın hakimiyeti vardı. Sonuçta Beşiktaş da golü buldu ve 1-1 soyunma odasına gittiler. Maçın hakemi Jones'a müthiş iltimas gösterdi. Her iki takımın teknik direktörü de ikinci yarıya kontrollü başladılar. Her iki takım da birbirlerini ısırmadılar. Motta atılınca Fenerbahçe galibiyeti istedi ama Beşiktaş daha net pozisyonlar buldu. Bu maçın sonucundan herkes memnun.

RIDVAN DİLMEN İLK YARININ TAMAMLANMASININ ARDINDAN ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ

'Rölanti bir maç oluyor. İlk 20-25 dakika Beşiktaş çok gergin Fenerbahçe ise sakindi. Bu dakikalardan sonra Beşiktaş etkili olmaya başladı. Gol 'geliyorum' dedi ve geldi. Maçın hakemi sarı kartlı Jones'u iki kez ikinci sarı karttan atması gerekirdi ancak atmadı. Neden atmadı bilmiyorum... Bilic Jones'u oyundan almalı.Jones'a bu kıyağı babası yapmaz'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın