Görüş Bildir
Haberler
Dikkat! Bu Oyunu Oynarken Beyniniz Su Kaynatabilir

Dikkat! Bu Oyunu Oynarken Beyniniz Su Kaynatabilir

Nadir GÜR
14.09.2016 - 23:45

Acele Demiryolu / Rail Rush

Konuya başlamadan önce şunu sanırım mutlaka belirtmem gerekiyor: Bu içerik tamamen kendi yorumlarımla oluşturuldu ve herhangi bir tanıtım amacı güdülmeden yazıldı.Bilmiyorum belki de bu oyunla daha önce tanışanlarınız vardır. Ben henüz bugün rastladım. Türkçeye tam olarak çevrilemese de adı Acele Demiryolu gibi bir anlama gelen 'Rail Rush' oyunu beyninizi fena halde yakabilir.

Kaynak: http://www.nadirgur.com.tr/rail-rush-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Madenci Amcanın Altın Toplama Macerası

Madenci Amcanın Altın Toplama Macerası

Rail Rush oyununun teması bir madenci amcanın altın ve elmas toplama macerasından ibaret. İçinizden 'Bu oyun mu bizim beynimizi yakacak?' diye soranlarınızı şimdiden duyabiliyorum. Temple Run veya Subway Surf gibi çalışma mantığı ile hazırlanmış oyunun rakiplerinden en büyük farkı A / D ve sağ / sol ok tuş kombinasyonu. Gerçekten de A'ya mı bassam yoksa sol ok muydu diye karar vermekte gecikirseniz oyun bitiyor ve sizin beyin alt üst olabiliyor. Bu yüzden bu oyunu oynarken ekranda fazla zaman geçirmemeye özen gösterin. Lakin ben son sekiz saattir oynadığım için artık bu yazıyı yazarken bile beynimin acıdığını fark edebiliyorum. 

Çok çok ilerilere gittiğinizde ise mekân ansızın değişebiliyor ve gerilim dolu dakikalar sizi bekliyor. Sağınızda ve solunuzda bulunan taşlar artık daha önce topladığınız altınlardan daha değerli olabiliyor.

Söylentilere göre oyunun 2. serisi de çıkmış. Android ve IOS kullanıcıları da bu oyunu telefonuna indirip oynayabilir.

'Bakalım beyniniz bölünürken aynı zamanda da eğlenebilecek misiniz?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın