Görüş Bildir
Haberler
Diego: "Sorun Para Değildi"

Diego: "Sorun Para Değildi"

Enver K.
08.05.2015 - 14:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, sarı-lacivertlilerde yaşadığı sorunun nedeninin para olmadığını açıkladı.

Kupadaki Bursaspor maçının ardından ligdeki Balıkesirspor maçında da iyi oynayan ve Sivas’ta ilk 11’i garantileyen Diego Ribas, Fenerbahçe’de son günlerin en mutlu isimlerinden…

Ancak bugünlere gelmesi hiç de kolay olmadı. Brezilyalı futbolcu, ödemeleri aksadığı için kulübünü şikayet etmiş ve bunun üstüne Başkan Aziz Yıldırım kendisini yanına çağırarak görüşmüştü. Formundaki sıçrama da ödemeleri yapıldıktan sonra gerçekleşmişti.

“ÖNCELİĞİM PARA DEĞİL”

Ancak sambacı, yakın çevresine yaptığı konuşmada, bu çıkışının parayla ilgili olmadığını belirtti. Diego, “Oynamadığım dönemde kimse benimle konuşmadı. Benim önceliğim para değil, oynamak. Bugün ayrılsam, takım bulmakta zorlanmam. Sadece Katar’dan gelen yüksek teklifler değil, İngiltere dahil önemli liglerden gelen teklifleri değerlendirebilirim. Ama ben Fenerbahçe’yi seçtim çünkü bir Avrupa kulübü. Burada başarmak istediğim şeyler var” dedi.

“HER ŞEY ÜST ÜSTE GELDİ”

Diego aynı sohbet ortamında sözlerini şöyle sürdürdü: “Hep merak ettim, niye oynamıyorum diye. Sadece sebebini öğrenmek istedim ama öğrenemedim. Bu arada maddi sıkıntılar oldu. Üst üste gelince, kafamda soru işaretler oluştu. Ne var ki Aziz Yıldırım benimle samimi konuştu ve sorunları çözdük. Artık oynuyorum. Teknik heyet bana güveniyor. Geçmişi bırakıp, buradaki geleceğe odaklandım. Kulüp tarihinin bir parçası olmak için kaldım”

Önceki gün Selçuk Şahin’in düğününe eşiyle birlikte katılan Diego Ribas ve ailesinin İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu oldukları belirtiliyor.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın