Görüş Bildir
Haberler
Diego Simeone: "Tur Şansları Eşit"

Diego Simeone: "Tur Şansları Eşit"

Enver K.
13.04.2015 - 20:14

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid'i ağırlayacak Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, yüksek tempolu bir maç oynanmasını beklediğini söyledi.

Simeone, maçın oynanacağı Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, öncekilerden farklı, yeni bir eleme karşılaşmasına çıkacaklarını hatırlatarak, 'İki takımın da çok yüksek tempoda bir futbol oynayacağını tahmin ediyorum. Lig, Kral Kupası veya geçen yılki Şampiyonlar Ligi finalinden farklı bir maç olacak. 2 yıl önce Kral Kupası'nda oynadığımız maç gibi mücadele gücü yüksek bir Real Madrid bekliyorum. Her iki takımın da turu geçme şansı eşit' diye konuştu.

Atletico Madrid ve Real Madrid'in birbirinden farklı kalitede ve karakterde futbolculardan oluşan takımlar olduğunu belirten Simeone, 'Real Madrid, sahanın her tarafında olmasa da bireysel yetenek açısından Atletico'dan daha iyi futbolculara sahip' ifadesini kullandı.

Arjantinli teknik adam ayrıca sakatlığı sona eren Mario Mandzukic'in, Real Madrid maçında ilk 11'de sahaya çıkacağını da bildirdi.

Atletico Madrid'in orta saha oyuncularından Mario Suarez ise 'Kazanmak için oynayacağız. Bunun için en iyi futbolumuzu oynamamız gerektiğini biliyoruz. İyi bir skor elde etmek istiyorsak yüzde 120 kapasiteyle oynamamız gerekir' dedi.

Mackolik

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın