Görüş Bildir
Haberler
Diego Ribas: "Kazanmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız"

Diego Ribas: "Kazanmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız"

Enver K.
26.09.2015 - 14:59

Fenerbahçe'de bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan Diego Ribas, Beşiktaş derbisi öncesi iddialı konuştu.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Diego Ribas, Beşiktaş derbisi öncesi karşılaşma ve sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

'Kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe Televizyonu mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Diego Ribas, “Son derece zorlu bir karşılaşma olacak ama biz şu anda oraya gidip takım halinde iyi bir performans göstermeye hazırız. İyi bir çalışma haftası geçirdik ve isteğimiz kazanmak.Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Böyle maçlarda genellikle az pozisyon görmeye hepimiz alışığız diye düşünüyorum. Yine az gol pozisyonu olan ve detayların maçı bir taraftan alıp diğer tarafa götürebileceği bir karşılaşma olacağını diye düşünüyorum çünkü her iki tarafta son derece iyi bir şekilde çıkacak maça. Dediğim gibi detaylar belirleyecek” dedi.

“Beşiktaş maçında takımıma yardımcı olabilmek için hazır olacağımı düşünüyorum”

Sakatlığıyla ilgili değerlendirmede bulunan Ribas, “Şu anda çok daha iyiyim. Her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor durumum. Her antrenmanda kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Ben Beşiktaş maçında takımıma yardımcı olabilmek için hazır olacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

Futbolarena

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0