Görüş Bildir
Haberler
Diego: "Hocamızın Kararına Saygı Duyuyorum"

Diego: "Hocamızın Kararına Saygı Duyuyorum"

Enver K.
03.10.2015 - 12:22

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Diego Ribas, Fenerbahçe Televizyonu’na gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diego Ribas, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi’ndeki iddiasının devam ettiğini söylerken, son dönemde hakkında çıkan haberlere de açıklık getirdi.

Yıldız futbolcu, 4 Ekim Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağımız Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini de dile getirdi.

“Grubumuzdaki iddiamız devam ediyor”

UEFA Avrupa Ligi’nde grubumuzda oynadığımız ve müthiş bir geri dönüş yaparak sahadan 2-2’lik skorla ayrıldığımız Celtic maçı hakkındaki görüşleri paylaşarak sözlerine başlayan Diego Ribas,“Aslında güzel bir karşılaşma oldu. 2-0 geriye düştük ama 2-0’dan sonra geri dönmeyi bilmek ve sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldık. Bu anlamda değerlendirdiğimizde bizim için iyi bir sonuç oldu. İyi bir geri dönüş yaptığımızı düşünüyorum. Grubumuzdaki diğer karşılaşmada berabere bitti. Bu anlamda Celtic karşısında altığımız bu beraberlik büyük önem teşkil ediyor. Bu grupta hala iddiamız sürüyor. Bu gruptan çıkacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

“Hocamızın her kararına saygı duyuyorum”

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın verdiği her karara sonuna kadar saygı duyduğunu da dile getiren yıldız futbolcu, “Her zaman 90 dakika oynamak için bu takıma elimden geleni verebilmek için çalışıyorum. Bunun için kendimi hazırlıyorum. Her maça ilk on bir oynayacakmış gibi hazırlanıyorum. Sonuçta karar hocamızın ve onun aldığı her karara sonuna kadar saygı duyuyorum. Gerek yedek kulübesinde olduğumda gerekse de ilk on birde başladığımda hocamızın kararına saygı duyuyorum. Hocamız ile aramda harika bir iletişim var. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadık. Haberlerde yazıldığı gibi bir konuşma da olmadı” şeklindeki açıklamasıyla da son dönemde hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

“Hedefimiz her zaman olduğu gibi sahadan 3 puanla ayrılmak”

Sözlerini Süper Lig’in 7.haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağımız Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçını değerlendirerek noktalayan Diego Ribas, “Akhisar maçı bizim için son derece önemli bir karşılaşma. Kendi sahamızda ve kendi taraftarımız önünde oynayacağımız bir maç olacak. Hedefimiz her zaman olduğu gibi sahadan 3 puanla ayrılmak olacak. Her galibiyette kendimize olan güvenimiz biraz daha artıyor. Güvenimizi arttırarak yola devam etmeye ihtiyacımız var. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında alacağımız 3 puan bizim için çok önemli. İnanıyorum ki yarın oynayacağımız karşılaşama sonunda sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız” dedi.

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın