Görüş Bildir
Haberler
Didem Arslan Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşındadır? Sunucu Didem Arslan Yılmaz Hakkında Merak Edilenler

Didem Arslan Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşındadır? Sunucu Didem Arslan Yılmaz Hakkında Merak Edilenler

Show TV ekranlarında ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ adlı programı sunan Didem Arslan Yılmaz, son günlerde gündeme geldi. Deprem bölgesi için düzenlenen programda sunuculardan biri olan Didem Arslan Yılmaz'ın hayatı merak konusu oldu. Birçok  televizyon kanalında sunuculuk yapan Didem Arslan Yılmaz hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki Didem Arslan Yılmaz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Didem Arslan Yılmaz Kimdir?

Didem Arslan Yılmaz  Kimdir?

Didem Yılmaz Arslan, 12 Ocak 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmişti. Aslen Sivas'lı bir ailenin çocuğu olarak İstanbul'da doğan Didem Arslan Yılmaz’ın babası Kasım Arslan, annesi ise Makbule Arslan'dır. Kadıköy Kız Lisesi'nden mezun olmuştur. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Mina isminde bir kızı vardır ve Kürşat Yılmaz ile evlidir.

Didem Arslan Yılmaz 'ın Kariyeri

Didem Arslan Yılmaz 'ın Kariyeri

Gazeteciliğe 1992'de Flash TV'de haber sunarak başlamıştır. Daha sonra Kanal D'ye geçerek muhabirlik yapmıştır. Çalar Saat programını Serdar Cebe'yle Haftasonu Haberleri'ni sundu. Daha sonra Uğur Dündar ekibinde Star TV'ye geçmiştir. Ardından 2004 yılında Habertürk'e geçmiş ve Haber Sahası programını sunmuştur. 

Haber yolculuğu CNN TÜRK'te 4 yıl boyunca devam etti. Organ nakli dizi haberleri 6 ay devam eden bir programa dönüştü. Bu sürede Sağlık Bakanlığı ve CNN TÜRK'ün birlikte organize ettiği 'Hayata Bağış' kampanyası büyük farkındalık yaratmış ve organ bağışlarında artışlar gözlenmiştir. CNN TÜRK'ün ardından 2007-2016 yılları arasında 9 yıl boyunca Haber Türk'te çalışmıştır. Habertürk'te 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı programlarını sunmuştur.

Didem Arslan Yılmaz'ın Programı

Didem Arslan Yılmaz'ın Programı

Didem Arslan Yılmaz, 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye’nin Nabzı programlarını sunmuş ve 22 Mayıs 2016'da kanal ile yolları ayırmıştır. Daha sonra Twitter'dan yaptığı açıklamayla CNN Türk'ten ayrıldığını ve Habertürk'e geri döndüğünü paylaşmıştır. 2020 Ağustos ayında ise Habertürk'teki görevini bırakarak Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programını sunmaya başlamıştır. Bu programı hala devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın