Görüş Bildir
Haberler
DICE'ın 1 Nisan Şakası Büyük Tepki Topladı

DICE'ın 1 Nisan Şakası Büyük Tepki Topladı

Ulaş
02.04.2014 - 17:39

Dice'ın 1 Nisan Şakası Büyük Tepki Topladı

Battlefield serisinin yapımcısı Dice'ın 1 Nisan'da Wii U platformuyla ilgili yaptığı ve oyuncuları kızdıran şaka için Peter Moore'dan özür mesajı geldi.

Her 1 Nisan’da olduğu gibi bu kez de oyun dünyasında çok eğlenceli şakalar yapıldı. Dev firmalar absürt oyunlar duyurdu ve her zamanki gibi Half Life 3 şakaları gündeme geldi. Fakat bu şakaların arasında bir tanesi vardı ki kimseyi güldürmediği gibi, büyük tepki topladı. Dice’ın Wii U konsoluyla ilgili yaptığı şaka hem oyuncuları, hem de EA’ı sinirlendirdi.

Söz konusu şakada Frostbite Engine’in en son sürümünün Wii U’ya geleceği söylenirken, Zelda ve Mario’nun bu motorla yapılacağı belirtilmişti. Kısa bir süre sonra hemen yayından kaldırılan tweet binlerce kez paylaşıldı ve internette hızla yayıldı. Bugün ise EA’dan Peter Moore yapılan şakayla ilgili özür diledi ve bunun “kabul edilemez ve aptalca” olduğunu dile getirdi.

Bildiğiniz üzere Frostbite Engine’in Wii U’da çalışmayacağı açıklanmış ve oyuncular bu konuda büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Dolayısıyla bu şaka onları epey kızdırdı. EA’ın oyuncuların gönlünü nasıl alacağı ise merak konusu.

superkarga

Kaynak: http://superkarga.com/dicein-1-nisan-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0