Görüş Bildir
Haberler
Diablo 3: İkinci Sezon Çok Yakında

Diablo 3: İkinci Sezon Çok Yakında

Teknoloji Haberleri
09.11.2014 - 13:24 Son Güncelleme: 09.11.2014 - 16:55
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Diablo 3’ün beklediğimiz ikinci sezonu bize birçok yenilik sunuyor.

Diablo 3 ‘teki ilk sezonu büyük bir zevkle oynadık. İkinci sezonun çıkmasına ise çok az bir zaman kaldı. Bir yandan heyecanla yeni sezonu beklerken, bir yandan da Blizzard ‘ın açıklamaları ile yeni sezon hakkında daha çok bilgi sahibi oluyoruz.

İkinci sezon un gelmesi ile birlikte yeni eşyalar ve yeni ödüller bizleri bekliyor. 2.1.2 yaması bize birkaç sezon özelliği daha tanıtacak. Blizzard ‘ın ilk sezonun başında açıkladığı gibi, bu sezon da yeni Legendary eşyalar bizleri bekliyor. Önceden fark edildiği üzere Sezon eşyaları, önceki eşyaların yanında daha güçlü kalıyordu. Ama Blizzard bu duruma el atarak bazı düzenlemeler yaptı. Bu Legendary eşyalar Seasonal Legendary oldular ve sezon-olamayan oyun tipinde artık düşmeyecekler. Bunun yerine sezon bittiğinde oyunun her türündeki loot havuzuna eklenecekler.

Sezon 1’deki bazı Conquest ‘ler oyununa ayrı bir tat katmış olsa da bazıları oyuncuları çıldırtacak kadar zordu. Bu yüzden Blizzard bu sezon için daha uzun vadede yapılacak olan Conquest’ler hazırladı, “It’s a Marahton” veya “Sprinter” bunlara birer örnek olarak gösterilebilir. Mesela Greater Rift’in belirli bir seviyesine ulaşmak ya da Campaign modunda Act I’den Act V’e kadar tamamlamak, oyuna normalin dışında bir heyecan katacak ve bu aynı zamanda daha iyi sonuçlar alabilmemiz için bize yardımcı olacak.

“Avataria”, “World’s Apart” ve “Language” Conquestleri, yapması zor ama bir o kadar zevkli olacağa benziyor.

Aynı sebepten dolayı Paragon Leaderboard’lar da yayınlanmayacak çünkü Blizzard, Seasonal oyunda çeşitlilik istediğini belirtti. Seviye atlarken de alınan Achievement’ler, oyuncuları bunun tam tersini yapmaya özendirecek. Bu yüzden de “Race the Top” ve “Living Dangerously” sezon 2’de bulunmayacak

Sezon 1 ‘in katılımcıları Conqueror Transmorg setine aşinalar. Sezon 1’de, 70’inci seviyeye gelindiğinde kazanılan özel Helmet ve Shoulder Transmorg eşyalarının devamı, Sezon 2’de kazanılacak. Bu parçalar işe Boot ve Pants olacak.

Ama hepsi bu kadar değil!

Sezonu oynayanlar yepyeni bir Banner seti ile de ödüllendirilecek. Her 100 puanda bir, Banner için yeni bir özellik açılacak.

100 puan: Banner Shape

200 puan: Banner Pattern

300 puan: Banner Accent

400 puan: Banner Sigil

Ve bunlar her zamanki gibi sezon içinde kazandığında seasonal veya normal oyun modunda açılıyor.

Yakında 2.1.2 yaması için PTR testi de gelecek.

Eh bizlere de yeni sezonu heyecanla beklemek düşüyor.

Kaynak: http://techkafa.com/diablo-3-ikinci-s...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın