Görüş Bildir
Haberler
Şampiyon Beşiktaş, Kazanan Soma!

Şampiyon Beşiktaş, Kazanan Soma!

Fatih
07.08.2014 - 22:13 Son Güncelleme: 08.08.2014 - 23:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyon Beşiktaş, Kazanan Soma!

Soma yararına düzenlenen turnuvanın üçüncü ve şampiyonu belirleyecek maçında Beşiktaş'la Chelsea karşılaştı.

Maça Fenerbahçe ile oynadıkları mücadelelerde aldıkları galibiyet sonucu üçer puanla çıkan iki takımın mücadelesini kazanan Beşiktaş şampiyon oldu.

Turnuvanın son maçı ilk iki mücadeleye oranla daha temposuz geçti. İki takımın da birbirlerine bariz üstünlük kuramadığı maç genel itibarı ile orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Özellikle Drogba’nın girişi sonrası ceza sahası çevresinde üstünlük kuran Chelsea’nın tek etkili şutu da Fildişili yıldızdan geldi. Ve şampiyonu belirleyen gol 42. dakikada Ersan Gülüm’den geldi ve maçı 1-0 kazanan Beşiktaş 6 puanla şampiyon oldu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/08/sampiyo...

F.Bahçe Puansız Veda Etti

Soma'daki ailelere yardım amacıyla düzenlenen üçlü futbol turnuvası İstanbul'da yapılıyor.

Soma yararına düzenlenen üçlü turnuvanın ikinci maçında ev sahibi Fenerbahçe, İngiliz devi Chelsea ile karşı karşıya geldi. Chelsea, Diego Costa ve Ivanovic’in attığı gollerle sahadan 2-0′lık üstünlükle ayrılan taraf oldu.

Karşılaşma boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutan Chelsea, 24. dakikada yeni transferi Diego Costa’nın şık golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikalardan itibaren sarı-lacivertlilerin yarı sahasında daha rahat oyun kuran İngiliz devi, 30. dakikada farkı ikiye çıkardı. Schürrle’nin kullandığı serbest vuruşta Volkan Demirel topu köşeden çok iyi çıkarmasına karşın pozisyonu takip eden Ivanovic, boş ağlara topu göndererek karşılaşmanın skorunu belirledi. 2-0.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/08/f-bahce...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Derbide 3 Puan Beşiktaş'ın

Türkiye'nin yüreğini yakan Soma'daki maden faciasının yaralarını sarmak için Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde düzenlenen üçlü turnuvanın ilk maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaştı. 45 dakika oynanan karşılaşmada siyah-beyazlılar Fenerbahçe'yi, İsmail Köybaşı'nın tek golüyle mağlup etti

Soma'da yitirdiğimiz 301 canımız için futbol dünyası madenci aileleriniz yakınlarına elini uzatmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ve Beşiktaş'ın katılımıyla düzenlenen 'mini lig' formatındaki turnuvada ilk maçta Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Ezeli rakip taraftarlarının tribünlerde yan yana yer aldığı unutulmaz gecede, maç öncesinde yapılan 1 dakikalık saygı duruşunda iki takım oyuncuları da omuz omuza girerek gecenin adına yakışır görüntüler verdi.

Ev sahibi Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Volkan, Gökhan, Bekir , Alves, Caner, Topal, Meireles, Emre, Emenike, Sow, Webo ilk onbirini sahaya sürdü.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Feyenoord maçında forma giyen oyuncularını Fenerbahçe karşısında kullanmayı tercih etmedi. Siyah-beyazlılar sahaya; Cenk, Serdar, Sivok, Atınç, İsmail, Uğur, Necip, Oğuzhan, Holosko, Cenk T., Mustafa onbiriyle çıktı.

Derbi atmosferinden uzak geçen karşılaşmada tek gol 11. dakikada İsmail Köybaşı'dan geldi. Oğuzhan Özyakup'un havadan pasıyla ceza sahasında Volkan Demirel'le karşı karşıya kalan İsmail, yaptığı aşırtma vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca 45 dakika üzerinden oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan siyah-beyazlılar 3 puanı alan taraf oldu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/besiktas/20...

Devler Soma İçin Sahaya Çıkıyor!

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea, Soma için sahaya çıkıyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin ailelerine yardım amacıyla düzenlenen üçlü turnuvada 8 Ağustos Cuma günü İstanbul'da karşılaşacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, maçları 45'er dakika üzerinden oynanacak mini lig formatındaki turnuvada elde edilecek hasılat, masraflar çıktıktan sonra, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak. Chelsea kulübü, turnuva için herhangi bir gelir talebinde bulunmadı.

Turnuvanın programı şöyle:

  • 20.30 Fenerbahçe-Beşiktaş

  • 21.30 Fenerbahçe-Chelsea

  • 22.30 Chelsea-Beşiktaş

Galibiyete 3, beraberliğe 1 puanın verileceği turnuvada en fazla puana sahip takım birinci olacak. Uzatma süresinin ve penaltı atışının olmayacağı turnuvada, aynı averaja sahip olunursa, birinci kura ile belirlenecek. Takımların istediği kadar oyuncu değiştirebileceği maçta görülen kartlar sonraki karşılaşma için geçerli olmayacak.

Turnuvada futbolseverler, destekledikleri takım bakılmaksızın karışık olarak tribünlerde yer alacak.

Organizasyonun biletleri 50, 100 ve 160 liradan satılıyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/hazirl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0