Görüş Bildir
Haberler
Dev Kedilere Müjde! Burcunuza Göre Nasıl Bir Kedi Olacağınızı Söylüyoruz!

Dev Kedilere Müjde! Burcunuza Göre Nasıl Bir Kedi Olacağınızı Söylüyoruz!

Burcunu bilenler için mükemmel bir içerik hazırladık. Artık bir kedi olsam acaba nasıl olurdum, diye merak etmenize gerek yok. Burcunuzu biliyorsanız, nasıl bir kedi olacağınızın cevabı da aşağıda! Hepiniz dev birer kedisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Kedisi

Evden kaçıp duran, mahalledeki köpeklere hayatı zindan eden ve ne yaparsanız yapın hiçbir konuda terbiye edemediğiniz patron bir kediniz varsa o koç burcu kedisidir. Eğer koç burcuysanız da tam olarak böyle bir kedi olurdunuz. Perdelere tırmanır, maç sırasında televizyonun önüne çöker ve güzel havalarda dırdırınızla o kapıyı mutlaka açtırırdınız. Siz tam bir baş belası kedisi olurdunuz. Kışları sıcak diye sahibinizin suratına yatar, kumunuz temizlenmeyince de salonun ortasına işerdiniz. Aslında kedi haliniz çok daha baş edilebilir diyebiliriz.

Boğa Burcu Kedisi

Siz resmen sahibinden daha akıllı bir kedi olurdunuz. Masaya tırmanmayan, açık pencereden kuşa atlarsa yere çakılacağını bilen, şapşal sahibiniz moralsizken ıslak burnunuzla ona öpücükler kondurup mutlu etmeyi akıl eden muazzam bir kedi olurdunuz. Boğa burcu kedisi sıcak kanlı, akıllı ve uyumlu olur. Sahibinizde biraz akıl varsa size klozete tuvaletinizi yapmayı bile öğretebilir, o derece öğrenmeye açık bir kedi olur boğa kedileri. Adeta evin ebeveyni olurdunuz kedi halinizle. Bir boğa kedisi muhteşem bir mizaca sahiptir. Kumu temizlenmese bile o kum temizlenene kadar dırdır yapar ama asla evin ortasına işemez. Kuralları vardır. Kuralları olan bir kedi o!

İkizler Burcu Kedisi

Siz çevrenizdekileri hayretler içerisinde bırakacak yeteneklere sahip bir kedi olurdunuz. İki ayak üzerinde yürüyüp acayip sesler çıkarmak, kapı kolunu patinizle çekip kapıyı açmak gibi insanı şaşkına çeviren kedi davranışları tam size göre olurdu. Fakat sahibinizle oynaşırken birden ısırmaya kalkmak gibi deli huylarınız var. Sahibiniz sizi asla kestiremez. Bir an yaptığınız cinliklerle onu kendinize hayran bırakırken başka bir an yaptığınız huysuzluklarla ona hayatı zindan ederdiniz. Bütün gün evin altını üstüne getirdikten sonra, gece sahibinizin boynuna yatıp sabaha kadar onu sevmek tam sizin gibi iblis bir kediye göre. Deli kedi kulvarında birinci olurdunuz.

Yengeç Burcu Kedisi

Gözü dışarıda olmayan çok az kediden biri olurdunuz. Sizin için hayat eviniz ve sahibinizden ibaret olurdu. Sahibiniz sık sık sizi pencereden uzaklara dalmış, koltuğa çöküp derin derin düşünürken bulurdu. Sanki kediler aleminden çok büyük bir derdiniz varmış gibi dururdunuz. Fakat yanılıyorlar sizin sadece mizacınız böyle. Sizin için önemli olan tek şey okşanmak, sevilmek olurdu. Bu yapılmadığından onu elde etmek için her şeyi yapardınız. Yeme içme, kuma kaka yapmadan sonra kafayı okşattırma, karnı sevdirme, omuzlara masaj yaptırma sizin vazgeçilmeziniz. Sizi sahiplenecek kişi ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek yetenekte olmalı.

Aslan Burcu Kedisi

Aslan burcu kedisi adı üstünde tam bir aslan olur. Dışarı avlanmaya gidip sahibine avladığı fareyi hediye diye getiren bir canavar varsa, kesin bu aslan burcudur. Kedi değil köpektir adeta. Bir aslan burcu kedisi eve gelecek başka bir hayvan için felaket demektir. Eve kimseyi sokmayan, sahibini de muma çeviren bu kedi evin adeta patronudur. Vahşi doğasından asla ödün vermez. Gerektiğinde sahibine cırlayıp istediğini de yaptırır. Oldukça zeki bir kedidir. Gözleri hep açıktır. Sahibi ona göre korunması ve sevilmesi gereken bir zavallıdır. Ay resmen züppe bir kedi olurdunuz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu Kedisi

Bütün gün kendini temizleyen, yetmeyince evdeki diğer hayvanları yalayarak temizleyen, tatmin olmayıp sahibinin kafasını yalayarak temizlemeye takmış bir kedi olurdunuz. Kumunuz azıcık koksa kıyameti koparırdınız. Çiçek gibi kokan sizin kadar temiz bir kedi daha olamaz. Evdeki düzen sizin için her şey olurdu. Koltuğun yeri değişse sahibinize küsüp üç gün onun suratına bakmazdınız. Duvara saatlerce bakıp, ona götünüzü dönmek tam size göre bir hareket olurdu. Sahibiniz onun tabağından sevmediğiniz için yiyecek istemediğinizi sanıyor. Fakat siz onla aynı tabaktan yemeyecek kadar titiz bir kedisiniz. Ömür törpüsüsünüz resmen.

Terazi Burcu Kedisi

Sahibini minnoş bakışları, sevimli miyavlamaları ve verdiği inanılmaz pozları ile kendine aşık edecek bir kedisiniz. Başınızı yana eğip hafif bir miyavlamayla yiyemeyeceğiniz hiçbir ıslak mama yoktur. Gerçek bir romantik olduğunuzdan devamlı kucakta yatmak isteyecek, sahibinizin götünden ayrılmayacaksınız. Diğer yandan sahibiniz eve gelen herkesin kucağına oturmanıza biraz bozulur. Çünkü iyi niyetli olduğunuzdan hepsini aynı seviyorsunuz. Ay aman zaten kimin kucağı rahatsa oraya oturuyorsunuz. İnsan seçseniz daha mı iyi? Ay dur biraz güzel pozlarımdan vereyim de yine bana gebersinler, diye yine gönül alan, cazibesini çok iyi kullanan hınzır bir kedi olurdunuz.

Akrep Burcu Kedisi

Sizi kısırlaştırdıkları güne lanet olsun! Siz bu evde mırmır oturacak kedi değilsiniz. Bazen keşke bir sokak kedisi olsaydım diye düşünürsünüz. Akrep burcu kedisi tam bir sokak kedisi olmasına rağmen bir şekilde ev kedisi olmuştur. Çekip gitmeyi bilir ama başka bir kedinin gelip bu eve yerleşmesine tahammül edemediğinden hiçbir yere ayrılmaz. Sahibini eve gelen misafirlerden bile kıskanır. Bu uğurda tırnaklarını çıkarmaktan asla çekinmez. Saatlerce sahibine kindar kindar bakabilen bir kedi kesinlikle akrep burcudur. Şirrettir, gerekirse bağırıp çağırıp evi ayağa kaldırır. İlgi çekmek için evde kırmayacağı hiç bir şey yoktur. Sahibinin sahibidir.

Yay Burcu Kedisi

Eğer yay burcuysanız siz kesinlikle evdeki uçan kedi olurdunuz. Manyak hayal gücünüzle bütün gün evde avcılık pratikleri yapar, sahibinizi enerjinizle çıldırtırdınız. Dolapların üstüne çıkmak, perdelere tırmanıp perdeleri indirmek, sahibinizle didişmek sizin yaşam tarzınız adeta. Oldukça saf olduğunuz için sık sık oranızı buranızı yaralardınız. Evdeki her şeyi sizin çılgınlarınıza göre dekore eden sahibiniz, nasıl olur da hala uçup kendinizi bu derece hırpaladığınıza bir türlü anlam veremez. Size göre bu ev maceralarla dolu bir evdir. Neşeniz ve enerjinizle o evin göz bebeği olurdunuz.

Oğlak Burcu Kedisi

Bir kediden ağır başlıklılık beklenecekse bu kesinlikle oğlak burcu kedisi olmalıdır. Eğer oğlak burcuysanız siz mükemmel bir sırdaş kedi olurdunuz. Bu olgun ve ciddi duruşunuz, hep ipe her topa atlamayan tavrınız yüzünden sahibiniz iş ile alakalı sıkıntılarını bile gelip size anlatıyor. Adeta onun en iyi arkadaşı olurdunuz. Evdeki düzeni asla bozmazdınız. Kendinize ait alanlara da kimsenin girmesine izin vermezdiniz. Mesela kendisine ait koltuğu olan bir kedisiniz. Bu sizin ciddiyetiniz ve kararlılığınızla kazandığınız şeylerden sadece biri. Hükümet gibi kedisiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu Kedisi

Bir kova burcu kedisi kadar kafası bir karış havada başka kedi yoktur. Gariplikleri ile evdekileri adeta deli eder. Sakin akıllı ve çabuk öğrenir ama tuhaf bu kedi resmen. Kediler arasında insana 'aa ne garip yaratık' diye bakan bir kedi varsa, o da kova kedisidir. Eve gelen tüm canlılara kedi köpek ve insan hiç fark etmez; oldukça ilgili ve meraklı yaklaşacaktır. Onun için her şey öğrenilmesi gereken yeni bir şeydir. Kedilik ve dehalık arasında kalmıştır. Sık sık sehpanın üstüne çöküp varoluş hakkında mırmır düşünecektir. Onun için yaş mamadan daha önemli bir şey varsa, o da 'kediler mi sahipleri için sahipler mi kedileri için yaşar' sorusunun cevabıdır. Evdeki filozof olurdunuz filozof!

Balık Burcu Kedisi

Evin içinde yok perdenin arkasına, yok çekmecelerin içine, bilemedin kutulara saklanan bir kedidir balık burcu kedisi. Devamlı bir kararsızlık içindedir. O ipe atlasın mı atlamasın mı, kutudan çıksın mı çıkmasın mı, dolabın üstünden atlasın mı atlamasın mı? Onu hep bir tedirginlik içinde görürsünüz. Sevgi düşkünü olduğundan saklanmadığı ve kararları arasında boğulmadığı zamanlarda sahibinin kucağında yerini alacak ve 'beni sev ulan' diyecektir. Sevilmediği taktirde hemen küsüp gidecek, koltuğun altından 3 saat çıkmayacaktır. Gerçek bir dertli kedidir. İçine atıyor. Kedi de olsaydınız içinize atacaktınız. Atmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
107
94
25
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın