Görüş Bildir
Haberler
Destiny Detaylandırıldı

Destiny Detaylandırıldı

Onedio Medya
24.04.2014 - 18:01

Destiny Detaylandırıldı

Resmi web sitesi açtı ağzını, yumdu gözünü...

YAZAN

Berkan Cesur

Düşündüm de, ne çok oyun bekliyoruz yahu? Yeni jenerasyonun huyundan mı suyundan mı bilinmez ama sanırım geçmiş jenerasyon geçişlerine göre daha çok oyun beklentilerinde olduğumuz bir dönemdeyiz sanki…

Destiny de biliyorsunuz ki beklentilerimizin zirve yaptığı noktalardan biri. Beklentilerimiz zirve ama yapımcılar bir süredir suskun ya da ağzını çok açmayacak bir rutinde yapım sürecini devam ettiriyordu. Gel gelelim kimin aklına geldiyse oyunun web sitesini yenilemek akıllarına gelmiş ve bu da bize müthiş ipuçları ve yeni detaylar aktardı.

Sitede yayınlanan yeni bilgilere göre artık Destiny’nin geçtiği evren hakkında daha çok şey biliyoruz. Mars ve Venüs ’ü yaşanabilir kılan Traveler’ın ortaya çıkışı ile tüm güneş sistemi değişir. İnsanlar artık diğer gezegenlerde kolonileşmeye başlar ve buna “altın çağ” adını verirler. Gel gelelim Traveler’ın baş düşmanı olan “güçlü karanlık” da beraberinde gelmiştir. Bu hikayenin arkaplanda döndüğü süreçte ise insanlar şehri korumak, düşmanlara karşı kendilerini savunmak, güneş sisteminin gizemlerini öğrenip kayıp bilgilere erişmekle yükümlüdür.

Şimdilik bilinen dört lokasyon ise şöyle; Dünya, Ay, Venüs ve Mars. Bilinen “guardian” sınıfları ise Titan, Warlock ve Hunter arasında değişiyor.

Berkan Cesur, İzmir’in kurtulduğu diyarlardan bildirdi.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/37133-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0