Görüş Bildir
Haberler
Destan Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Destan Konusu Nedir, Oyuncuları Kim?

Destan Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Destan Konusu Nedir, Oyuncuları Kim?

Türkiye'de her sezon birden fazla yeni dizi ile izleyiciyi heyecanlandıran birbirinden farklı konular işleniyor. Bu sezon başlayacak olan yeni yapımlardan biri de Destan adlı dizi oldu. Destan dizisi ilk fragmanın ardından izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki Destan dizisi ne zaman yayınlanacak? Destan dizisi hangi kanalda ve saat kaçta? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tanıtım fragmanlarıyla izleyicilerde merak uyandıran Destan dizisinin yayın tarihi açıklandı. Destan dizisi hangi gün saat kaçta yayınlacak? Destan dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? gibi merak edilen soruların yanıtı...

Destan Dizisi Kadrosu

Destan Dizisi Kadrosu

Bozdağ Film imzalı Destan dizisinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh, senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Başrollerinde Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin yer alıyor.

Destan Dizisinin Konusu

Destan Dizisinin Konusu

Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı dillere destansavaşçı dağ kızı Akkız'la, yine Gök Sarayı'nda Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı; bu iki garip kuşun sevdalarını, imkansızı başarmalarını konu alıyor.

Destan Dizisi Ne Zaman Başlıyor

Destan Dizisi Ne Zaman Başlıyor

İzleyicisini ilk fragmanı ile heyecanlandıran dizi Destan, ilk bölümüyle 23 Kasım 2021 Salı günü saat 20:00’de ATV’de başlıyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın