Görüş Bildir
Haberler
Derdinize Deva Forum Siteleri

Derdinize Deva Forum Siteleri

Recep Fırat
15.08.2015 - 19:29

İnternette aradığınızı bulabilmeniz artık çok kolay. Forum siteleri sayesinde herşeyi bulabilir, yorum yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ForumTr

A 'dan Z 'ye tüm konularda ilgili kişileri bulabileceğiniz, her türlü sorununuza yanıt alabileceğiniz, görüşlerinizi bildirip sobet edebileceğiniz, yönetimde yükselip yaklaşık 5 milyon üyenin sorumluluğunu alabileceğiniz bir forum sitesi. Türkiye 'nin en çok üyesi olan forumu diyebiliriz.

http://frmtr.com

Donanım Haber Forumu

Türkiye 'nin en eski forum sitesi olarak bilinen forumun genelinde hizmet verdiği alan teknoloji olurken diğer alanlardada forumları mevcut. Çoğu alanda hizmet alabileceğiniz forum sitesi Türkiye 'nin en fazla konu açılan ve en fazla yorum yapılan sitesi. Üye sayısı olarak Frmtr 'nin çok altında olsada konu ve yorum sayısında 2 'ye katlamış durumda. Öyleki 100 milyonu aşkın yorumu bulunuyor.

http://forum.donanimhaber.com

SDN Forum

Türkiye 'de bulunan teknoloji forumlarının en iyilerinden biriside şüphesiz SDN Forum. Yorum yazabilmek yada konu açabilmek için üye olma zorunluluğunun bulunmaması ona olan ilgiyi artırıyor. Göndereceğniz yorum ve konular moderatörlerin onayına sunuluyor o kadar. Yine dopdolu bir içeriği olan forum sizleri beklemekte.

http://forum.shiftdelete.net

Memurlar.Net Forumu

Gerçekten isminin hakkını verebilen bu forumda memurlar ağırlıklı olarak dolaşıyor. Tasarımı çok dikkat çekmeyen ve sönük kalan forumun hatırı sayılır yorum ve konu sayısı var. İstatistiklerini pek paylaşmayan forumda geyik muhabbetinin olmaması ciddiyet havasını solumanızı sağlıyor. İşine yoğunlaşmış bir forum sitesi.

http://forum.memurlar.net

WMAracı

Webmaster Forumu olarak kendilerini nitelemeleri onların tek bu konuya yoğunlaştıkları anlamına gelir. Gerçektende bir WebMaster 'in arayıp bulabileceği her türlü içerik mevcut. Geyik bölümü ise webmaster işlerinden sonra kafa dinlemenizi sağlayan bir bölüm. Ayrıca tasarımı ve düzenide yine çok dikkat çekiyor.

https://wmaraci.com/forum/

İçeriğin Devamı Aşağıda

12numara.org Forumu

Fenerbahçe taraftar topluluğu 12numara.org 'un resmi forumu gerçekten çok ilgi gören bir forum. İçeriği üye olmadan hiçbir şekilde göremeyeceğiniz forumda taraftar coşkusu kendisini hissettiriyor. Fenerbahçe taraftarına önerilir.

http://forum.12numara.org/

Antu Forum

Anlaşılan Fenerbahçeli taraftarlar birbirlerinin fikirlerini duymayı çok seviyorlar. Kendisini 'Fenerbahçe Taraftarının Resmi Forumu' diye tanıtan bu forum gerçekten popüler bir forum niteliğinde.

http://forum.antu.com/

Kadınlar Kulübü

Tamamen bayanlara özel bu forum pembe renklerle donatılarak erkeklerden uzak tutuluyor. Bayanların her türlü soruları sorup cevap alabilecekleri, muhabbet edebilecekleri bir forum niteliği taşımakta. Üye sayısı yarım milyona yakın olan bu forumda 40 milyona yakın yorum yapılmış durumda. Gerçekten ilgi yoğun bu foruma.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php

PCNet

Teknoloji forumları ülkemizde gerçekten ilgi görüyor. Bir başka teknoloji forumu olan PCNet işinin hakkını vren sitelerden. Başarılı bir tasarıma sahip bu sitede teknoloji biraz sınırlandırılmış ancak yinede aradığınızı konu açarak bulabilirsiniz.

http://www.pcnet.com.tr/forum/

CHİP

Teknoloji dergileriyle kendisini yukarılara çeken CHİP, forum konusundada başarılı. Ancak tasarımlarının fazla iyi olmaması insanı soğutur nitelikte. Fakat içerik konusunda yeterli düzeyde denilebilir.

http://www.chip.com.tr/forum/

İçeriğin Devamı Aşağıda

WebMasterSitesi

Tamamen forum hizmeti veren bu site WMAracı gibi kendisini Web işlerine yoğunlaştırmışa benziyor. Birçok içerik ve dökümana kolayca erişebileceğiniz bir forum.

http://www.webmastersitesi.com/index.php

r10.Net

Google 'ı konu alarak webmaster sitesi hizmeti veren bu siteye kayıt olabilmek o kadar kolay değil. Site içerisinden davet almanız gerekiyor. Site içeriğinden dolayı mıdır bilinmez ama Türkiye 'nin en kaliteli forumu konumunda söyleşilere konu oluyor. Üye sayısı kupon sistemi yüzünden az ancak kalie bakımından yüksek dozajda bir forum sitesi.

http://r10.net/

Frmexe

2,5 milyona yakın üye sayısı ile genel bir forum niteliği taşımakta. Birçok alanda içerik ve bilgi bulabileceğiniz Frmtr minyatürü bir site denilebilir.

http://www.frmexe.com/frm/

TurkHackTeam

Hacker grubu Turk Hack Team 'in resmi forumu konumundaki foruma 750 binden fazla kişi üye. Bilgisayar dünyası ve hertürlü bileşeni hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, ayrıca sohbet ortamı oluşturabileceğiniz bir forum niteliğinde. Forum görünümünün siyah olması diğer forumlardan biraz arındırmış durumda kendisini.

http://www.turkhackteam.org/

Düşler Forum

Her türlü içerik ve bilgiye rahatlıkla ulaşabileceğiniz renkli tasarımı ile hoşça sohbet edebileceğiniz bir ortama benzeyen Düşler Forum popüler forumlar arasında yerini koruyor.

http://www.duslerforum.org/

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkçe Spiker

Konsol oyunlarına aşina olanlarınız için hem genel hemde PES ve FİFA oyunlarının forumlarında vakit geçirme zamanı. Bahsi geçen oyunlar hakkında her türlü içerik ve bilgiye ulaşabileceğiniz bir ortam oluşturulmuş.

Tahribat

Çeşitli alanlarda istediğiniz derece bilg edinebileceğiniz bir forum. Tavsiye forumlar arasında yer alıyor.

https://www.tahribat.com/Forum/

Doctus Forumu

Bilgisayar Güvenliği ile ilgili bir forumları bulunan doctus.org , güzel bir tasarım ile bezemiş forum sitesini. 50 bin civarı üyesi bulunan forum ilgi çekici bir şekilde bekliyor yeni kullanıcılarını.

http://doctus.org/index1.php

Baktabul

Baktabul Forum yeşil rengini seçmiş kendisine. Tasarımı göze hoş gelen bu forumda 50 bine yakın kullanıcı bulunuyor. Çeşitli alanlarda forumları bulunan bu genel forumda vakit geçirmek eğlenceli olsa gerek.

http://www.baktabul.net/index.php

HHPortal

Gayet şık tasarımı ile gözü yormayan bir forum niteliğinde. 1,5 milyona yakın kayıtlı kullanıcısı ile dopdolu bir içerik oluşturulmuş durumda.

http://www.hhportal.com/forum.php

İçeriğin Devamı Aşağıda

TurkBoard

200 bin kişi olmalarına 43 kişi kalan bu forum sitesi hoş ve sade tasarımı ile dikkat çekiyor. Gerçektende genel bir forum havası veren bu forumda aradığınız içeriğe ulaşmak hiçte zor değil.

http://www.turkboard.com/index.php

İzafet

Yarım milyona yakın kullanıcı sayısı ile dikkat çeken bu forum Kadınlar Kulübünün temasını farklı renklerle kullanmakta. Demekki aynı scripte sahipler. Ancak her cinsiyete hitap ediyor. :) Her türlü konuda fikr beyan edebileceğiniz bir site.

http://www.izafet.net/

Zekirdek

Yarım milyonluk ailesiyle kendisini gösteren bu site gayet sade bir tasarım ve dopdolu içeriğiyle dikkat çekmekte.

http://www.zekirdek.com/forum/index.php

Web Hattı

Genel bir forum için gerekli herşeyi bünyesinde barındıran bu forum İzafet ve Kadınlar Kulübü gibi forumların tasarımıyla bezeşmiş durumda. Ne kadar üyesi olduğu hakkında bir istatistik bulunmuyor. Ancak çevrimiçi üye hizmetini görünür yapan forumda 1500 kişi civarı online üye var. Her daim.

http://www.webhatti.net/forum/

Torrent Oyun

Torrent içeriğini tam anlamıyla özümsemiş bu forumda oyuni filmi müzik her daim yanınızda. Yarım milyona yakın üyesi bulunmakta.

http://www.torrent-oyun.com/index.php?action=forum

İçeriğin Devamı Aşağıda

MaxiGame

Online oyun forumu denilebilir. Çeşitli oyunların forumuda. sohbet ortamı içerisinde 250 bini aşkın kullanıcı ile buluşabilirsiniz.

http://www.maxigame.org/forum/

ReF5.Net

Her daim güncel olduğundan bahsedilen bir forum. Her forum öyle değil mi zaten? Ancak ismi ile özdeşleştiğinden kimsenin şüphesi yok.

http://ref5.net/

Full Oyun

Her türlü oyunu bedava indirmenize yarayan yasal olmayan bir site. Yarım milyonu aşkın üyesi bulunuyor.

http://fulloyun.com/

Forum Ceviz

Yazılım ve programlamlama ile uğraşan topluluk için genel bir arşiv niteliğinde. 25 bin civarı üyesi bulunan bu forum tek bir noktaya yoğunlaşmış.

http://forum.ceviz.net/

MaxiCep

Yine Türkiye ^ni teknoloji aşığı olduğunu kanıtlayan bir site. Mobilve Teknoloji alanında yoğunlaşmış bu sitede tam 2,5 milyon üye bulunuyor.

http://www.maxicep.com/forum/

İçeriğin Devamı Aşağıda

Formistan

Kendilerine Türkiye 'nin Kaliteli Paylaşım Platformu diyorlar. Forumda 45 bin civarı üye bulunuyor. Vbulletin default temasını kullanmaları görünüş açısından pek iyi durmuyor.

http://www.formistan.com/

Uslanmam

900 bin civarı kullanıcı kitlesine sahip bir forum. Genel bir forum ve kaliteli bilgi ve içeriğe sahip olduğunu söylemek gerekir. Birazda eğlenceli.

http://www.uslanmam.com/

Tatlı Aşkım

Aşıklar için birebir forum. Gerçekten tasarımı aşkı anlatmak için pembe yapmışlar. Gerek yoktu. Aşkın rengi pembemiymiş. :o

Her neyse başarılı bir site. 200 bine yakın kayıtlı kullancıısı mevcut.

http://www.tatliaskim.com/

Kontrol Kalemi

Elektrik ve Elektroniğe meraklı 350 bin kişinin buluştuğu bir forum. Sizde meraklısıysanız tavsiye ederim.

http://www.kontrolkalemi.com/forum/

TncTR

Turkish Network Community diye kendilerini adlandırıyorlar. Ayrıca sürekli bağış isteyen bir site. Nedendir bilinmez. :/

500 bine yakın kayıtlı kullanıcısı bulunuyor.

http://www.tnctr.com/

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
atakan ateş

http://www.weey.org 'da oraya eklenmeli diye düşünüyorum.

mehmet canci

Bence bu yazının düzenlenmesi lazım ve daha güncel hale gelmesi lazım çoğu site kapanmış bir sürü yeni çıkan site var. bunlardan biri https://www.webdebul.ne... Devamını Gör