Görüş Bildir
Haberler
Derbide Olimpiyat Boş mu Kalacak?

Derbide Olimpiyat Boş mu Kalacak?

Batuhan
24.09.2015 - 11:12

Beşiktaş, Kurban Bayramı tatili nedeniyle Fenerbahçe derbisi için şimdiye kadar 6 bin bilet satabildi.

Süper Lig’deki iki yıllık derbi zaferi hasretini pazar günü noktalamak isteyen siyah-beyazlılar, bayram yüzünden taraftarların maça ilgi göstermemesinin şokunu yaşıyor. Yönetim, İstanbul’da kalan taraftarları Olimpiyat Stadı’na çekmek için maça kadar resmi yayın organlarından sürekli duyuru yapacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vodafone Arena inşaatının başladığı günden beri iç saha maçlarının büyük bir çoğunluğunu Ankara’da ve Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayan Beşiktaş’ta, Fenerbahçe ile pazar günü yapılacak derbi öncesi bilet satışlarının hiç de iyi gitmediği ortaya çıktı. Şimdiye kadar yaklaşık 6000 bin adet derbi bileti satabilen siyah-beyazlılar, Kurban Bayramı tatili nedeniyle dev maçta tribünlerin boş kalmasından çekiniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı’na rakip takımlara baskı kurabilecek sayıda taraftar gelmemesine her fırsatta isyan bayrağı açan Beşiktaşlı yöneticilerin, “Bizim için çok kritik olan derbi öncesi şimdiye kadar biletlerin yarıdan fazlasının satılması lazımdı.

Artış bekleniyor

Ankara seyircisi Gençlerbirliği maçı için satışa çıkarılan 5500 bileti 60 TL olmasına rağmen bir günde bitirdi. Ama derbi maçında kale arkaları 40 bin TL olmasına karşın yeteri kadar satış olmadı” diye konuştukları belirlendi.

Fenerbahçe derbisinin bayramın son günü oynanacak olması nedeniyle bilet satışlarının pazara kadar artmasını bekleyen siyah-beyazlılar, tribünlerin boş kalması durumunda ezeli rakilerinin baskı altında olmayacağını düşünüyor.

İki yılllık derbi galibiyeti hasretini Fenerbahçe karşısında noktalamak isteyen yönetim, bilet satışlarını arttırmak için maça kadar resmi yayın organlarından sürekli duyurular yapacak. Bayram tatilinden derbi gününde dönenlerin maça ilgi göstermeyeceğini düşünen yöneticiler yapılacak çağrılarla İstanbul’da kalan taraftarları harekete geçirmeye çalışacak.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0