Görüş Bildir
Haberler
Denizli: "Stefano ile Görüşeceğim"

Denizli: "Stefano ile Görüşeceğim"

Batuhan
24.11.2015 - 13:37

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına çıktı. Denizli, 'Yardımcılar konusunda henüz net bir şey yok, bu akşam Stefano Marrone ile görüşeceğim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'dan boşalan teknik direktörlük görevi için prensip anlaşmasına varılan Mustafa Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek ile tesisleri gezdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başkan Özbek ile bir araya gelen Denizli, gerçekleştirilen toplantının ardından tesislerde incelemede bulundu. Cezası ve sakatlıkları nedeniyle Atletico Madrid maçı için İspanya'ya gitmeyen Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Lionel Carole ile tanışan Denizli, ardından Dursun Özbek ile basın mensuplarının karşısına geçti.

'Takımın karşısına emanet birisi olarak geçemem'

Tesis hakkında bilgi aldığını dile getiren Denizli, 'Buraya gelmeyeli bir hayli zaman geçti. Üzerine bastığımız çimler, bizim zamanımızda başkanımız Ali Uras'ın emekleriyle hayata geçti. Geldiğim gün burası toprak sahaydı. Dün belli çerçevelerde görüş birliği sağlandıktan sonra takımla ne zaman ve nasıl buluşacağımın büyük değeri vardı. Burada çalışan bütün arkadaşlarımız hakkında, buranın fiziki yapısıyla ilgili bilgi sahibi olmam lazımdı. Takımın karşısına emanet birisi olarak geçemem' ifadelerini kullandı.

Metin Oktay Tesisleri'ndeki tüm birimlerle toplantı yapacağını belirten Denizli, şöyle devam etti:

'Bundan önceki programlarda neler olduğunu öğreneceğim. Bu programlarda sadık kalacağım şeyler olacaktır ama değişecek şeyler de bulunacaktır. Burayı bitirdikten sonra altyapımıza geçeceğim. Bir de orayla ilgili bilgiler alacağım. Bir günde bir şey yapmam mümkün değil ama takımla birliktelik sağladığım zaman tesisin ne olduğunu, hangi birimin ne hizmet sağladığını bilmem lazım. Yoksa buraya takımla gelip, takımın uçağına binip, hiçbir bilgi sahibi olmadan onlarla olmanın bir manası yok. Bence bu etik de değil.' 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0