Görüş Bildir
Haberler
Denizli'nde Korkunç Olay! Yavru Bir Köpek İnşaatın 3. Katında Asılı Halde Bulundu

etiket Denizli'nde Korkunç Olay! Yavru Bir Köpek İnşaatın 3. Katında Asılı Halde Bulundu

Batuhan
19.07.2018 - 22:59 Son Güncelleme: 20.07.2018 - 12:08

Denizli'nin Tavas ilçesinde, inşaat halindeki binanın üçüncü kat penceresinde, boğazından iple asılı yavru sokak köpeği ölüsü bulundu. Olayı kimin yaptığı araştırılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Akyol, 'Yaşanan bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağıma söz veriyorum' dedi.

DİKKAT RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜLER İÇERİR!!!

DHA'da yer alan habere göre olay, Tavas ilçe merkezindeki 5 katlı inşaat halindeki binanın üçüncü katında meydana geldi. Bugün saat 14.00'te binanın üçüncü katındaki pencerenin dışında, boğazına bağlı iple asılı şekilde yavru sokak köpeğini gören çocuk, esnafa haber verdi.

Köpeğin asılı olduğu katta boş içki şişeleri bulundu

Köpeğin asılı olduğu katta boş içki şişeleri bulundu

Olay yerine gelen ve yavru köpeği boğazından asılı şekilde gören esnaf, vicdansızlığa tepki gösterdi. Binaya çıkanlar, köpeğin asılı olduğu katta boş içki şişeleri buldu.

"Böyle bir vicdansızlığı kim yapabilir?"

"Böyle bir vicdansızlığı kim yapabilir?"

Bir çevre sakini, 'Bu devirde böyle bir vicdansızlığı kim yapabilir? Bunu yapanın ve yapanların bulunup yetkililer tarafından cezalandırılmasını istiyoruz' dedi. Bölgedeki esnafın yavru sokak köpeğini bildikleri, sürekli sokakta dolaştığı ve besledikleri de öğrenildi. Vatandaşlar olayla ilgili polise ihbarda bulundu.

"Bu tür bir olayın bir insan eliyle yapılması fikri dahi kanımızı dondurmaktadır"

"Bu tür bir olayın bir insan eliyle yapılması fikri dahi kanımızı dondurmaktadır"

Meydana gelen bu korkunç olayla ilgili açıklama yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 'Bu tür bir olayın bir insan eliyle yapılması fikri dahi kanımızı dondurmaktadır. Ümidimiz ve temennimiz ilçemizde bu tür bir caninin olmaması yönündedir. Yavru canlımızın ölümüyle ilgili kasten veya ihmalkarlık sonucu en ufak bir teşebbüs dahi varsa, bunun hem bir vatandaş hem de bir belediye başkanı olarak sonuna kadar takipçisi olacağıma tüm halkımız önünde söz veriyorum. İnsanlığımıza sığmayacak böyle bir olay bir insan eliyle yapılmışsa, o eli de o ele sahip cani zihniyeti de lanetliyorum. Şu an Olay Yeri İnceleme ekiplerimizin detaylı sonuçlarını bekliyoruz.' dedi.

Yaşanan bu olayla ilgili sosyal medyadan da tepkiler geldi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
778
359
147
51
6
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Peina

Yok artık ya ne istiyorsunuz şu hayvanlardan allah belanızı versin.Ben şu yavruyu görsem aklıma gelen tek şey sevmekken siz nasıl böyle canice seyler düşüneb... Devamını Gör

esen-miray-yilmaz

Tavas belediye başkanı yok insan eliyle yapılmamıştır canım yavru köpek kendini asmıştır! Madem söz veriyorsun o katili bulursun istesen! Çok zor bir şey değ... Devamını Gör

Funda Dağ

Alkış, kalpli imoji ve kahkahaya basanları tespit edip akıl hastanesine yerleştirebilir miyiz? Troll'dür diye umut etsem de böyle bir haberde trollük yapmak ... Devamını Gör