Görüş Bildir
Haberler
Denizli'den Prandelli'ye Olay Sözler!

Denizli'den Prandelli'ye Olay Sözler!

Batuhan
21.09.2014 - 11:30

Galatasaray deplasmanda Balıkesirspor'a 2-0 mağlup olurken, Lig Tv'de yorumculuk yapan Mustafa Denizli, önemli açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray deplasmanda Balıkesirspor'a 2-0 mağlup olurken, Lig Tv'de yorumculuk yapan Mustafa Denizli, önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın çalıştırıcısı Cesare Prandelli'yi eleştiren Mustafa Denizli, Galatasaray'ın defans ve orta sahasına dikkat çekti.

İşte o çarpıcı sözler...

'G.SARAY BÜYÜKLÜĞÜNÜ KAYBETMEK ÜZERE...'

'Maç kaybedersin, kötü sonuçlar alsın bunlar düzeltilir. Galatasaray farkında olmadan büyüklüğünü kaybetmek üzere. Galatasaray'da oynayan futbolcuların yüzde 66'sı büyük takımda oynadığına inanmıyor. Galatasaray öyle bir transfer politikası izliyor ki, elinde bir takım iyi oyuncunun yanına vasat oyuncular alıyor. Büyük takım, büyük futbolcuları ile süreklilik gösteren bir takımdır. Galatasaray, zaman geldi 14 yıl şampiyon olmadı. Fakat bu görüntüler, oynanan futbol, geçen sezonun sonunda yaşananlar... Bu büyük bir çınar. Ama büyüklüğünü kaybetmeye hissettiğini başlarsa futbolcular, yavaş oynar, ya bu topu kaybederim diyer düşünür. Galatasaray'da Burak gibi düşünen 10 futbolcu var.'

ORTA SAHA AYNI

'Galatasarayın bu orta saha ile hızlı oynaması mümkün değil. İlk yarı bir kere ceza alanına girdiler. Bir büyük takımın 3 tane orta sahası 90 dakika 1-2 kere geliyor. Demek ki koşular yapılmıyor. Hepsi birbirinin kopyası. Dzemaili, Selçuk, Yekta...'

BEKLERE ELEŞTİRİ

'Kanatlarda iki kardeşimiz; Yasin Öztekin ve Tarık Çamdal, Galatasaray'ın futbolcuları mı? Tarık çıkacak sol ayağını kullanamıyor. Bunlar top kullanabilen futbolcular değil.'

3 OYUNCUYA DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'ın bu yapısı bugünkü kadro ile, Prandelli 2 aydır beraber. Üzülüyor ama artık tanıması lazım. Sabri, Hakan ve Gökhan... Milli takımdan 3 adamı var. Herkes diyecek ki Chedjou iyi... 3'ü yıllarca milli takımda oynadı. Ama Tarık'ı isteyince Galatasaray 'ihtiyacımız var' dedi galiba. Bu oyuncuları kullanmalı.

ŞİMDİ PATLADI

Galatasaray'ın sorunu birkaç yılın sorunu. Üst üste bindi balon şimdi patlama yaptı. 1 maç kaybetmekle iddiasından uzaklaşmaz ama güveninden uzaklaşıyor.

Skorer

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/18048...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0