Görüş Bildir
Haberler
Denizli'de Kaybolan Asker Ölü Bulundu !

Denizli'de Kaybolan Asker Ölü Bulundu !

Denizli'de Kaybolan Asker Ölü Bulundu !

İzmir’de maruz kaldığı saldırılar nedeni ile birçok sorun yaşadığı öğrenilen Osman Karadeniz., Yaşanan sorunların ardından 12 Haziran 2015 tarihinde Denizli’ye sürgün edildiği sırada firar ederek   PKK saflarına katıldığı iddia edilmişti. 20 yaşında bir asker olan Karadeniz, 26 Aralık 2015’te Mardin’in  (Dargeçit) ilçesinde devlet güçleri ile girdiği çatışmada 3 arkadaşı ile birlikte ölü ele geçirildi.

Kaybolan Er Osman Karadeniz'in ailesi DENİZLİ' Tugay Komutanlığını oğllarını  öldürüp kendilerinden bu durumu sakladığı için suçlamışlardı, onlarda firar ettiğini daha sonra öğrendiklerini dile getirdiler.

Karadeniz' in agabeyi  kardeşinin sert yaklaşımlara maruz kaldığını aktaran Ağabey Karadeniz, “Osman cezaevinden çıktıktan iki ay sonra askere gitti. İzmir yaptığı askerlik sırasında irili ufaklı sorunlar yaşadı ancak bardağı taşıran son damla HDP’nin 5 Haziranda gerçekleştirdiği mitingde patlayan bombaya bazı Türk askerlerin sevinmesine Osman’ın tepki göstermesi oluyor. Osman tepki gösterince bu askerler ile aralarında tartışma çıkıyor ve kavgaya karışan iki tarafda Denizli’ye sürgün ediyorlar.

Sürgün edilmeden önceki gün yaklaşık 1 saat boyunca telefonda konuştuk. Sesi endişeliydi. Laf arasında “Oraya gitmeyeceğim gidersem beni öldürecekler” dedi. Zaten o son konuşmamızdı. Ertesi gün Osman’a ulaşamayınca biz de telaşlandık. Tüm çaba ve girişimlerimiz ardından 3 gün sonra Osman’ın firar ettiğini öğrendik. En son 26 Aralık 2015 tarihinde Dargeçit’te öldüğüne dair haber aldık” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın