Görüş Bildir
Haberler
Deniz Kenarında Hoş Vakit Geçirmeni Sağlayacak En Çok Sevilen Hobi Ürünleri

etiket Deniz Kenarında Hoş Vakit Geçirmeni Sağlayacak En Çok Sevilen Hobi Ürünleri

CansinA
28.07.2021 - 18:13 Son Güncelleme: 28.07.2021 - 18:14

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Frizbi

1. Frizbi

Sahillerin vazgeçilmezi olan frizbi ile eğlenceli zamanlar yaşamak mümkün!

Fiyatı;43,99 TL

2. Deniz topu

2. Deniz topu

Sürekli hareket etmenizi sağlayarak tatilde aşırıya kaçtığımız yemeklerin ardından biraz kalori yakmak ve eğlenmek için ideal ürünlerden biri de deniz topu!

Fiyatı; 19,70 TL

3. Su topu kalesi

3. Su topu kalesi

İki veya daha fazla kişiyle oynayabileceğiniz bu oyun gerçekten çok eğlenceli! Şişirebilir su topu kalesini mutlaka edinmelisiniz...

Fiyat; 96,90 TL

4. Tut Fırlat Yakala oyunu

4. Tut Fırlat Yakala oyunu

Kim bulduysa gerçekten teşekkür ediyoruz! Çocuklarınızın da oynayabileceği aşırı keyifli oyunlardan bir diğer de tut fırlat yakala. İsminden de anlaşıldığı üzere topu atıp tutmaya dayalı ama biz çok seviyoruz!

Fiyatı; 18,29 TL

5. Uçurtma

5. Uçurtma

Genelde çocukların tercih ettiği bir ürün olsa da onların uçurtmasına yardım ederken hepimiz çok keyif alıyoruz... Hele ki o gökte süzülüşü.... Anlayamazsınız! Sahilde yanınızda bu uçurtma kesinlikle olmalı!

Fiyatı; 29 TL

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kumdan kale kalıpları

6. Kumdan kale kalıpları

Bazıları kalıplar olmadan kumdan şaheserler yaratıyor ağzımız açık hayranlıkla bakıyoruz biz de! Çocuğunuza alacağınız bu kalıpları onunla oynarken sizin bile çok seveceğinizi düşünüyoruz!

Fiyatı; 28,95 TL

7. Eğitici deniz halkası

7. Eğitici deniz halkası

Çocukların ya da yetişkinlerin deniz veya havuzda daha bilinçli ve rahat yüzmesini sağlamayı öğretmek için eğlenceli bir yöntem arıyorsanız deniz halkaları buna birebir!

Fiyatı; 10,90 TL

8. Karpuz deniz yatağı

8. Karpuz deniz yatağı

Yaz deyince akla gelen şeylerin başında karpuz ve deniz yatağı geliyor... Ee bu ikisi bir arada olunca aşırı tatlı bir şey çıkmış ortaya! Karpuzlu deniz yatağı klasik deniz yataklarının yerini alacak gibi!

Fiyatı; 141 TL

9. Yüzme tahtası

9. Yüzme tahtası

Yüzmeyi tam bilmiyorsanız ya da öğrenmeye yeni başladıysanız deniz tahtaları sizin kurtarıcınız olacak! Kendinizi güvende hissederek yüzmek istiyorsanız bu ürüne bir şans verin.

Fiyatı; 32,50 TL

10. Plaj seti

10. Plaj seti

Eminim ki herkes çocuğun sahilde oyalanacağı şeylere ihtiyaç duyuyor. Klasik bir meşgale olarak bu seti aldığınızda saatlerce kumla oynayacak siz de tatilin keyfini çıkartacaksınız!

Fiyatı; 219,90 TL

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Su tabancası

11. Su tabancası

Çocuklara meşgale bulundu ama ya gençler? Su tabancası ile gençler de eğlenecek bir aktivite bulmuş olacak! Kavurucu sıcaklarda biraz serinleten eğlenceler hiç fena olmaz!

Fiyatı; 229,90 TL

12. Hipopotam oyunu

12. Hipopotam oyunu

Küçük çocukların denizle haşır neşir olması ve uğraşacak bir şeylerinin olması için deniz halkaları gibi bir opsiyon da hipopotam oyunu. Tek farkı daha küçük çocuklar için çok daha cazip olması!

Fiyat; 219,90 TL

13. Su geçirmez telefon kılıfı

13. Su geçirmez telefon kılıfı

Sahilde telefona bakmak tartışmasız hepimizin yaptığı bir şey ancak sürekli kum kaçtı mı? ekran kum oldu mu? ah su damladı! dertlerini yaşamaktan bıktıysanız bu su geçirmez kılıf sizi büyük dertten kurtaracak!

Fiyat; 12,90 TL

14. Sünger su pompası

14. Sünger su pompası

Sünger su pompaları uzunca bir zamandır sahillerin vazgeçilmezi. Hemen hemen her çocuğun elinde görmek mümkün ama bu büyüklerin oynayamayacağı anlamına da gelmiyor. Eğlencesini çıkartmak için hemen bir tane de siz edinin!

Fiyatı; 28,49 TL

15. Deniz makarnası

15. Deniz makarnası

Büyük/küçük, yüzme bilen/ bilmeyen herkesin kullandığı deniz makarnası yaz aylarının vazgeçilmezlerinden biri. Hiç kullanmamış olduğunuzu sanmıyoruz ama eğer sahip değilseniz bir tane edinmelisiniz!

Fiyatı; 14 TL

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Plaj tenisi

16. Plaj tenisi

Masa tenisi tutkunları için plajda da oynayabileceğiniz tenis takımını çok beğeneceğinizi düşünüyoruz! Plajda her yaştan kişilerin eğlenmesini sağlayacak! 

Fiyatı; 202,40 TL

17. Silindir deniz yatağı

17. Silindir deniz yatağı

Normal deniz yataklarının yani alışılmışın dışında olan bu silindir deniz yatağı tek başınıza bile eğlenmenizi sağlayacak hem çocuğunuza hem size keyifli zaman geçirtecek bir ürün! 

Fiyatı; 324,90 TL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın