Görüş Bildir
Haberler
Deniz Akkaya'dan Hande Ataizi'ne: Skandallarıyla Gündemden Hiç Düşmeyen 90'lı Yılların Kadınları

Deniz Akkaya'dan Hande Ataizi'ne: Skandallarıyla Gündemden Hiç Düşmeyen 90'lı Yılların Kadınları

18.09.2021 - 07:45 Son Güncelleme: 21.09.2021 - 18:13

Evet, artık 2021 yılının sonlarına geldik. Zaman hızlı geçiyor ve değişimlere ayak uydurmakta zorlanıyoruz. Tabii ki magazin gündemi ve gündemdeki isimler de bu değişime dahil! Magazinin altın çağı 1990'lı yılların gündemindeki isimler bugünkünden çok farklıydı. Peki, o zamanlar gündemden asla düşmeyen isimleri hatırlıyor musunuz? Karşınızda 1990'lı yıllarda verdikleri pozlarla, karıştıkları skandallarla ve ilişkileriyle gündemden hiç düşmeyen ünlüler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen, Türkiye'nin en çok konuşulan ve en dikkat çeken sarışınlarından biriydi. Modellik, oyunculuk ve şarkıcılık yapan Yeşilmen, şu sıralar olaylı boşanmasıyla gündemde.

Aysu Baceoğlu

Aysu Baceoğlu

1990'lı yıllarda magazin gündemini meşgul eden bir başka ünlü isim de Aysu Baceoğlu. Kariyerine podyumlarda başlayan Baceoğlu, sonraları müziğe geçiş yaptı. Güzelliğiyle Demi Moore'a benzetilen ünlü isim verdiği pozlarla da dikkat çekiyordu.

Didem Erol

Didem Erol

Avustralya doğumlu, manken ve oyuncu Didem Erol, o yılların en çok konuşulan isimlerinden biri. Bir dönem, Fransa'da Amerikalı ünlü yönetmen Quentin Tarantino ile tanışıp, ilişki yaşamasıyla da gündemdeki yerini korudu.

Nadide Sultan

Nadide Sultan

Nadide Sultan, 1990'lı yıllarda magazin gündeminden hiç düşmeyen isimler arasında. Şarkıcılık kariyerinin yanında fiziğiyle ve verdiği cesur pozlarla o yıllara damga vurdu. Günümüzde şarkıcılığa devam eden Nadide Sultan ailesiyle sakin bir hayat yaşıyor.

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya

1990'lı yıllarda magazin gündeminden hiç düşmeyen Deniz Akkaya, tanınmaya başladığı andan itibaren magazin manşetlerinin yıldızı olmayı başardı. Üstelik günümüzde de eski popülerliğini koruyabilen ender şöhretlerden! Sosyal medyadaki 1.4 milyon takipçisiyle ve paylaşımlarıyla günümüzde de manşetlerden inmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selin Toktay

Selin Toktay

1990'ların en ünlü mankenlerinden biri olan Selin Toktay, o dönemin gündeminden hiç düşmeyen isimlerden. Podyumlarda sık sık kendinden bahsettiren Toktay, çılgın gece hayatıyla da magazin gündeminde sürekli olarak yerini aldı.

Esin Moralıoğlu

Esin Moralıoğlu

Günümüzde modacı olan Esin Moralıoğlu, zamanının en gözde mankenleri arasındaydı. O yıllarda verdiği pozların yanı sıra, oynadığı dizilerle de adından bahsettirmeye devam etti.

Duygu Öcal

Duygu Öcal

Kariyerine mankenlikle başlayan Duygu Öcal, güzel fiziği ve verdiği çarpıcı pozlarla her zaman gündemde kalmayı başardı. 90'lı yılların konuşulan ismi Öcal'ı günümüzde hatırlayan pek kimse kalmadı. Kariyerine müzik ile devam edeceğini söylese de şu anda ortalıkta pek gözükmüyor.

Hande Ataizi

Hande Ataizi

O yılların belki de en bomba magazin olaylarının kahramanı Hande Ataizi'ydi. 1999'da ameliyatlı burnuyla magazincilere yakalanmamak için kaçarken tuvalet penceresine sıkıştı. Bu skandal görüntü hala akıllarda! Güzel oyuncu günümüzde de sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ve Camdaki Kız dizisiyle gündemin önemli isimlerinden biri.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
10
5
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bayram Terzi

Yalnız Hande Ataizi 2000 li yıllarda da var ve o zamanda güzel çekici popüler bir kadındı şu andada hala piyasada ve yine güzel çekici bir kadın

Bayram Terzi

Admin Hande Ataizi 90 neslinin çocukluk aşkıdır neden peki Ruhsardan dolayı peki neden Ruhsarı yazmayıp tuvalet penceresini yazdın neyse Camdaki Kızda oynadı... Devamını Gör