Görüş Bildir
Haberler
Demirtaş ve Yüksekdağ İfadeye Çağırıldı

Demirtaş ve Yüksekdağ İfadeye Çağırıldı

ATKN
30.06.2016 - 14:51

Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılmasından sonra HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ifadeye çağrıldı. İfadeye çağrıldığını doğrulayan Demirtaş, ifadeye vermeye gitmeyeceğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre dokunulmazlıkların kaldırılmasına dair Anayasa değişikliği sonrası fezleke dosyalarının savcılıklara ulaşmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında talimatla ifade vermesi tebliğ edildi. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün Demirtaş'a soruşturma kapsamında talimatla ifade vermesi için bildirimde bulundu.

İfadeye çağrıldığını doğrulayan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, daha öncede aldıkları karar gereğince ifade vermeye gitmeyeceklerini söyledi. 

Demirtaş'ın yanı sıra Ağrı'da haklarında soruşturma dosyası bulunan HDP Milletvekilleri Dirayet Taşdemir ve Bedran Öztürk'ün de yine talimat ile ifade vermeleri için çağrıldıkları belirtildi.

Yüksekdağ da ifadeye çağırıldı

Yüksekdağ da ifadeye çağırıldı

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı da 'kamu görevlisine iftira' suçundan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, Yüksekdağ'ın ifadesinin alınması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına talimat yazdı.

DHA ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın