Görüş Bildir
Haberler
Demirören: "Euro 2016'ya Yürekten İnanıyorum"

Demirören: "Euro 2016'ya Yürekten İnanıyorum"

Enver K.
07.06.2015 - 12:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, 'Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takımımızın 2015 yılının geriye kalan maçlarında bizi EURO 2016'ya taşıyacak skorları alacağına yürekten inanıyorum' dedi.

Demirören, TFF tarafından yarın Bulgaristan ile oynanacak özel maç için hazırlanan maç kitabında, 'Milli takımımıza yürekten inanıyorum' başlığıyla yer alan yazısında sporseverlere seslendi.

Bulgaristan A Milli Takımı ve federasyon yetkililerini İstanbul'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Demirören, şunları kaydetti:

'A Milli Takımımız ülkemizin en önemli değerlerinden birisi. Onların başarılarına ülke olarak seviniyor, puan kayıplarına hep beraber üzülüyoruz.

Mart ayı sonunda Hollanda karşısında son dakikada yaşadığımız şanssızlığı geride bırakıp, Kazakistan deplasmanı ve ardından Konya'da oynayacağımız Letonya ve Hollanda maçlarının sonunda milletçe büyük bir sevinç yaşamak hepimizin en büyük isteği.'

Demirören, 'Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takımımızın 2015 yılının geriye kalan bu maçlarında bizi EURO 2016'ya taşıyacak skorları alacağına yürekten inanıyorum' şeklinde görüşlerini aktardı.

TFF Başkanı Demirören ayrıca, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ilk milli maçta tüm futbolseverlere keyifli seyirler dileğinde bulundu.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0