Görüş Bildir
Haberler
Demi Rose Verdiği Derin Dekolteli Pozlarla Yine Göz Kamaştırdı…

Demi Rose Verdiği Derin Dekolteli Pozlarla Yine Göz Kamaştırdı…

GNS
16.10.2021 - 19:48

İngiliz model Demi Rose sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini kendine hayran bırakıyor. Instagram’da 18.1 milyon takipçisi olan 26 yaşındaki modeli cesur pozlarını sosyal medyada paylaşmaktan çekinmiyor. Bu içeriklere bir yenisini daha ekleyen model kitlesini her geçen gün daha da artırıyor. Instagram hesabında paylaştığı iddialı fotoğraflarla global bir üne kazanan İngiliz model son paylaşımıyla yine gündeme oturmayı başardı. İşte Demi Rose’un dekolteli pozu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demi Rose 18.1 milyon takipçiye sahip sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkatleri üstüne topladı. Sansasyonel paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen Rose’un fotoğrafının altına yazdığı açıklama herkesi şok etti. Genç model dekolteli pozuyla tamamen alakasız bir açıklamada bulununca bu duruma kimse anlam veremedi ve takipçileri bu durumu tuhaf buldu.

Kalbim Babama Ait!

Kalbim Babama Ait!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 24 yaşındaki genç model Demi Rose, ses getiren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Instagram’da 18,1 milyon takipçisi bulunan Demi Rose, son olarak pembe dantelli gecelikle kamera karşısına geçti. Ünlü modelin paylaşımına yazdığı açıklama ise herkesin kafasını karıştırdı.

Demi Rose fotoğraflarına 'My heart belongs to Daddy' (Kalbim babama ait) notunu düştü. Kıvrımlarıyla ünlü modelin bu notu ise bazı takipçileri tarafından tuhaf karşılandı.

İşte Herkesi Şaşırtan O Paylaşımın Fotoğrafları:

İşte Herkesi Şaşırtan O Paylaşımın Fotoğrafları:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
7
5
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anıl Aslancan

Klasik Onedio başlığı ve içeriği. Yok nefes kesti, yok göz kamaştırdı. Kardeşim bunları hiç biri olmuyor. Biraz farklı olun. Sizi önceden heyecanla takip ede... Devamını Gör