Görüş Bildir
Haberler
Demba Ba: "Ayrıldığım İçin Üzgün Değilim"

Demba Ba: "Ayrıldığım İçin Üzgün Değilim"

Fatih
24.09.2015 - 19:31

Beşiktaş 'ın sezon başında 14 milyon avro karşılığında Shanghai Shenhua 'ya sattığı Demba Ba , siyah-beyazlı taraftarlara mesaj gönderirken, kaçan şampiyonluğu ve yeni transfer Mario Gomez'i değerlendirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de mutlu bir yıl geçirdiğini belirten Senegalli yıldız, 'Ayrıldığım için üzgün değilim. Bir yıl kaldım. Ligde şampiyon olamadık ama elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Sezon sonunda Çin'den teklif aldık. Bu büyük bir teklifti ve reddemedik. İki taraf da kazandı ve herkes mutlu oldu. Ben de yeni takımımda mutluyum.' dedi.

Demba Ba, kaçan şampiyonlukla ilgili düşüncelerini ise şöyle dile getirdi: 'Diğer takımlara göre genç bir ekiptik. Büyük maçlarda tecrübe farkı her zamna farkı ortaya çıkarır. Tecrübe dışında her şeye sahiptik. Bir başka etken de stat konusuydu. 34 maçı da dışarıda oynadık. Böyle bir durumda tribünde taraftarınız olsa bile kendinizi deplasmanda hissediyorsunuz.'

Demba Ba, kendi yerine transfer edilen Mario Gomez'i ise şöyle değerlendirdi: 'Gol atmaya alışkın bir oyuncu. Uzun yıllar bunu yaptı. Sadece kendine güven duyması gerekiyor. İyi performans sergileyeceği konusunda şüphem yok.'

Siyah-beyazlı taraftarlardan da övgüyle bahseden deneyimli golcü, 'Kendi adıma yapılan tezahüratları unutamıyorum. Bu coşku ve tezahüratı Türkiye dışında bulamazsınız. İngiltere'de, Almanya'da, Çin'de yok. Hayatımın geri kalanında da böyle bir şey göreceğimi zannetmiyorum.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın