Görüş Bildir
Haberler
Del Piero: 'Sneijder'in Juventus'a Büyük Katkısı Olurdu'

Del Piero: 'Sneijder'in Juventus'a Büyük Katkısı Olurdu'

Ulaş
24.01.2015 - 10:32
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya futbolunun iki büyük ismi İtalyan Alessandro Del Piero ve Hollandalı Clarence Seedorf, Wesley Sneijder'i değerlendirdi.

40 yaşında olmasına rağmen yeşil sahalardan kopamayan ve şu an Hindistan Süper Ligi takımlarından Delhi Dynamos’ta oynayan Del Piero, “Futbolu seviyorum ve vücudum el verdiği sürece oynamaya devam etmek istiyorum. Juventus’tan ayrıldıktan sonra Sydney’de oynamıştım. Şimdi de yeni bir maceraya yelken açtım” dedi. Eski takımı Juventus’un, Wesley Sneijder’i transfer edemediğini hatırlattığımız Del Piero, “Sneijder çok önemli bir futbolcu. İtalya’da İnter’le kupalar kazandı. Gelseydi, Juventus’a çok katkısı olurdu” diye konuştu.

'Galatasaray çok şanslı'

Futbol kariyerine geçen sene Brezilya’nın Botafogo takımında nokta koyan 38 yaşındaki Clarence Seedorf ise vatandaşı Wesley Sneijder’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Sneijder’in yeteneklerinin tartışılmaz olduğunu belirten Seedorf, Kendisi çok büyük bir futbolcu. Juventus’a gitmemesi konusunda bir şey diyemem. Ancak Galatasaray, onun gibi bir futbolcuya sahip olduğu için çok şanslı” yorumunu yaptı.

  • Fanatik
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/italya...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0