Görüş Bildir
Haberler
Dikkat Çeken Dekolteleriyle Katıldıkları Etkinliklere Damgasını Vuran 20 Ünlü

Dikkat Çeken Dekolteleriyle Katıldıkları Etkinliklere Damgasını Vuran 20 Ünlü

Arslan Ural Karabağlı
15.06.2015 - 09:31 Son Güncelleme: 15.06.2015 - 12:36

1. Rihanna

1. Rihanna

Rihanna'yı uzun süre boyunca dünya basınının gündeminde baş sıralarda tutan kırmızı halı geçişini, kim unutabilir ki. Elbise hakkında ne diyebiliriz bilmiyoruz. Rihanna sanki giyinik gibi. Hatta bize Hans Christian Andersen'in 'Çıplak Kral' masalını hatırlattı. Tasarımcısı da Adam Selman.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Miley Cyrus

2. Miley Cyrus

Onun için söylenebilecek en akıllı söz, kendini her zaman gündemde tutmayı gayet iyi biliyor olması. Elbise Tom Ford'a ait.  Cyrus bu elbiseyi, her yıl AIDS yararına düzenlenen amfAR Gala`sında giymişti.

3. Amber Rose

3. Amber Rose

İşte size buram buram intikam kokan bir elbise. İntikam dedik, çünkü iddialara göre Amber Rose'un, MTV Müzik Ödülleri törenine bu elbiseyle gelmesinin nedeni, eski kocası Wiz Khalifa'yı kıskandırmakmış.

4. Cara Delevingne

4. Cara Delevingne

Delevingne'ın elbiseyi giydiği yerin 'GQ Yılın Erkekleri' töreni olduğunu söyleyelim. Yılın erkeği olmanın bu kadar hoş taraflarının olabileceğini hiç bilmiyorduk...

5. Maitland Ward

5. Maitland Ward

A Haunted House 2 adlı filmin galasının en çok konuşulan isimlerinden biri, Maitland Ward olmuştu dersek, kimse şaşırmaz herhalde. Hatta biraz da dalga geçilmişti. Çünkü elbisenin transparanlığı yüzünden, Ward'ın bikini izleri apaçık belli oluyordu.

6. Bleona Qereti

6. Bleona Qereti

2014 Amerika Müzik Ödülleri'ne de Bleona Qereti damgasını vurmuştu. Olumlu ya da olumsuz manasını, sizlere bırakıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Roselyn Sanchez

7. Roselyn Sanchez

Bu elbise, Latin Grammy Ödülleri renksiz geçer diye düşünmenin, ne denli hatalı olabileceğinin kanıtıdır.

8. Paris Hilton

8. Paris Hilton

Grammy öncesi Paris'te bir açılışta boy gösteren Hilton'un, elbisesinden çok tuhaf saçları konuşulmuştu.

9. Rumer Willis

9. Rumer Willis

Bu fotoğraf magazin medyasına düşer düşmez, anne Demi ile Rumer'ı yan yana getiren onlarca haber gündemi neredeyse tamamen kaplamıştı.

10. Gwyneth Paltrow

10. Gwyneth Paltrow

İşte tüm modaseverlerin ve Paltrow hayranlarının unutmak istediği o kare. Iron Man 3 filminin galasında çekilmişti. Ve aktris bu seçimiyle adeta topa tutulmuştu.

11. Joanna Krupa

11. Joanna Krupa

'Real Housewives of Miami' dizisinin sevilen yıldızı Krupa, 2014 Grammy Ödülleri öncesinde katıldığı bir davette giydiği bu elbise ile çok konuşulmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Micaela Schaefer

12. Micaela Schaefer

İnsana adeta 'eski VHS kasetlerinizi çöpe atmayın' dedirten bu elbiseyle Micaela Schaefer, Men In Black 3 filminin prömiyerine damgasını vurmuştu.

13. Candice Boucher

13. Candice Boucher

Geçtiğimiz yıl 'Cannes Film Festivali'nde en çok ilgi çeken isimlerden birisi de, hiç kuşkusuz Candice Boucher'di.  E nasıl çekmesin...

14. Adrienne Bailon

14. Adrienne Bailon

Kıyafetiyle hem bir ofis çalışanı, hem de motorcu kız gibi görünmeyi başaran Bailon'un bu seçimi, otoriteler tarafından çok da beğenilmemişti.

15. Erin Wasson

15. Erin Wasson

Rüzgarlı bir günde giyilse magazin medyasına bulunmaz malzeme verirmiş diyebileceğimiz türden bir elbiseyle, huzurlarınızda güzel model Erin Wasson. Fotoğraf ise 2012 'Golden Globe' ödülleri sonrasında düzenlenen partiden.

16. Toni Braxton

16. Toni Braxton

2001 yılına yani sizi biraz eskilere götüreceğiz. Zira Braxton artık pek ortalarda görünmüyor. Elbise için bir şey söylemek gerekirse, biz iyisi mi 'Un-Break My Heart' diyelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Heidi Klum

17. Heidi Klum

Fotoğraf 2013 yılı Akademi Ödülleri töreninden... Fazla söze gerek yok. Heidi Klum her daim güzel.

18. Jennifer Lopez

18. Jennifer Lopez

Yıl 2000, yer Grammy Ödülleri.  O tarihte neredeyse herkesin 'Milenyum'a girmekle ilgili bir düşüncesi, hayali vardı. Ancak Lopez'in giydiği ve hakkında Wikipedia sayfası bile açılan bu elbisesi, neredeyse dünyanın yarısının aklını başından almıştı.

19. Anja Rubik

19. Anja Rubik

Polonyalı model 2012 'Met Gala'da, giydiği beyaz elbise kadar, bir türlü nasıl poz vereceğine karar verememesiyle de çok konuşulmuştu.

20. Lil Kim

20. Lil Kim

Mor bir insana ancak bu kadar yakışmaz. 1999'dan beri onu pek ortalıkta görmememizin sebebi de bu fotoğraf olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
402
78
51
48
46
45
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamzee

Allah is watching.

Pasif Kullanıcı

Me too..

Enda

medeniyet açmaksa bedeni desene hayvanlar en medeni..

Ali Alişan

Bir insan eğer güzelse gayet kapalı elbiseler bile ona çok yakışıyor. Bir insan ne kadar çirkinse yüzüne bakılmadıkça orasını burasını açıp kendine baktırmay... Devamını Gör