Görüş Bildir
Haberler
Defne Samyeli Ehliyetini Kaptırdı! Alkollü Araç Kullanırken Yakalandı…

Defne Samyeli Ehliyetini Kaptırdı! Alkollü Araç Kullanırken Yakalandı…

GNS
15.10.2021 - 22:48

Oyunculuk ve şarkıcılıkla uğraşan eski haber spikeri DefneSamyeli’nin 15 gün öncesinde alkollü bir şekilde Şişli’de araç kullanırken çevirmeye takılıp ehliyetini kaptırdığı ortaya çıktı. Direksiyona alkollü bir şekilde oturarak hem kendinin hem insanların sağlığını tehlikeye atan 49yaşındaki Samyeli’nin ehliyetine el konulurken aynı zamanda ceza yediği bildirildi. Defne Samyeli iddialar hakkında ne söyledi? Ehliyeti ne zaman verilecek? Ne kadar ceza yedi? Haberimizde sizin için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahnelere geri dönül yapan Defne Samyeli, mekan çıkışında alkollü araç kullanırken Şişli’de çevirmeye yakalandı. Çevirmede alkolmetreye üfleyen Samyeli’nin promil değeri yasal sınırın üstünde çıkınca şarkıcı hem ceza yemekten hem de ehliyetine el konulmasından kaçamadı. Konu hakkında Samyeli’nin avukatı açıklamada bulundu. Defne Samyeli’nin avukatı Ömer Eldem şöyle savundu…

6 Ay Ehliyetsiz!

6 Ay Ehliyetsiz!

15 gün önce Kuruçeşme’de bir mekanda yer alan Defne Samyeli çıkışta alkol kullanmış olmasına rağmen aracının direksiyonuna geçerek Kemerburgaz’daki evine gitmek için yola çıktı. Fakat Şişli’de polisin çevirmesine takıldı. Alkolmetreye üfleyen Samyeli’nin 0.51 promil değerinde alkollü olduğu ortaya çıktı. Alkollü araç kullanan Samyeli’ye 1340 TL para cezası kesilirken ehliyetine de 6 ay boyunca el konuldu.

Tespit Hatalıdır!

Tespit Hatalıdır!

Defne Samyeli’nin avukatı Ömer Eldem müvekkilinin alkollü araç kullandığı ve ceza aldığı hakkındaki söylemleri yalanlayarak durumu şu ifadelerle açıkladı:

Trafik kontrol ekiplerince müvekkilin alkollü olduğuna ilişkin yapılan tespit hatalıdır. Zaten hatalı yapıldığını düşündüğümüz bu ölçüme yapılan itiraz üzerine Hastanede yapılan kan tahlilinde müvekkilimin hususi otomobil sınıfı araçlar için belirlenen yasal sınır düzeyinde alkollü olmadığı ortaya konulmuştur.

Bu nedenle trafik kontrolü ekiplerince yapılan tespit tarafımızca dava konusu yapılmıştır. Yargılama sonucunda haklılığımızın ortaya konulacağını düşünüyoruz. Şu aşamada yargılamanın sonucunun beklenmesi en sağlıklı durum olduğundan müvekkil hakkında yapılan haberlere itibar edilmemelidir.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın