Görüş Bildir
Haberler
Dc Comics Sınır Tanımıyor: Ninja Turtles, Gotham'da!

Dc Comics Sınır Tanımıyor: Ninja Turtles, Gotham'da!

FreiGeist
14.07.2015 - 12:39 Son Güncelleme: 14.07.2015 - 17:23

DC Comics geçtiğimiz günlerde yaptığı resmi açıklamayla alışılmışın dışında bir kesişmeyi duyurdu: Ninja Turtles ve Batman!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugüne kadar herhangi çizgi roman ya da çizgi filmde aynı evrende yolları kesişmeyen Batman ve Ninja Turtles, çizgi romanda da kötü karakter Krang tarafından bir araya getirilecek. 

bantmag'de yer alan habere göreShredder ve kaplumbağalardan kurtulmak isteyen Krang, çözümü kendilerini Gotham City’ye göndermekte bulur. 

Bir tür alternatif gerçeklik olarak çizgi romanda ortaya çıkacak olan Gotham’da Batman’le birlikte mücadele edecek olan kaplumbağaların karşısına hangi Gotham kötülerinin çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yukarıda paylaşılan ilk görsellerini görebileceğiniz çizgi roman, James Tynion IV ve Freddie Williams II tarafından hazırlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
7
5
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

kendini yarasa sanan 1 insan ve kendini insan sanan 4 kablumbaga :)

Ali Alişan

Ahahaha tespit-ül şahanee :D

TC Serkan Şimşek

sonra da derler ki DC Comics i neden sevmiyosun. Ulan ninja kaplumbağalar neeee batman nee?!?!?! ne varsa Marvel da var

Kimse Kim

batman superman'a göre daha çok sevilir çünkü para ve teknoloji ile her insanı gelebileceği bir pozisyondadır. erişilebilir olması onu cana yakın yapar. anca... Devamını Gör

Connor

Aslında Bence Batman'in Ulaşılabilir Olması Tamamen Bir Göz Boyamadır, Hatta Tam Bunun Üstüne Mini Bir Tez Yazmıştım: Batman Olmak İmkansızdır. Her İnsanın G... Devamını Gör