Görüş Bildir
Haberler
Dayz Geliştirme Ekibinde Hızlı Büyüme Sinyalleri

Dayz Geliştirme Ekibinde Hızlı Büyüme Sinyalleri

Onedio Medya
03.03.2014 - 18:01

Dayz Geliştirme Ekibinde Hızlı Büyüme Sinyalleri

Dean Hall’un ayrılış haberinden sonra güven tazeleniyor gibi.

YAZAN

Sarp Kürkcü

Oyunun kendisi Erken Erişim sebebiyle Steam’de oynanabiliyor olsa da, DayZ daha çıkışı bırakın, betadan bile çok uzakta.

Dean Hall’un Şubat ayında oyunun betasının 2014 sonunda, tam sürüm çıkışının da 2015’te olacağına dair söylemleri vardı. Sonrasında Hall ayrılacağını açıklamıştı. Bu ayrılış yıl sonunda resmileşecek olsa bile karar mekanizmasından çekiliyordu.

Şimdi bu sallantıların sonucunda 2014 beta tarihi bile şüpheye düşmüştü ki Bohemia Interactive’den bir açıklama geldi. Görünüşe göre zombi temalı bu açık dünya oyun yaımcı ekipte eklemelere gidiyor. Oyunun yapımına katılan yeni bolca insan olduğu, projenin de iki kat daha güçlü olacağı belirtilenler arasında.

Bunun yanında yemek yapma sisteminin yapımına da başlanıyormuş. Project Zomboid ’in pişirme sistemine oldukça benzer hazırlanan sistem Mart ayının merkezini oluşturuyormuş.

Anlayacağınız DayZ başındaki ismi kaybediyor olmasına rağmeb Bohemia oyunu kenara atmayı hiç mi hiç düşünmüyor. Bu da kafada oluşan soru işaretlerini silmek adına güzel bir bildirim olmuş kendilerinden.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36656-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın