Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: 'Sen Provokatör müsün?'

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: 'Sen Provokatör müsün?'

Ulaş
04.02.2015 - 17:35
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Davutoğlu, Kastamonu'da düzenlenen AK Parti Olağan Kongresi'ne katıldı. Kılıçdaroğlu'nun dün grup toplantısındaki İç Güvenlik Paketi ile ilgili sözlerine Davutoğlu, 'Ey Kılıçdaroğlu sen ana muhalefet partisi lideri misin yoksa provokatör müsün, tahrikçi misin?' diyerek tepki gösterdi.

Davutoğlu, 'Eğer birisi gösteri yapacağım diye geldiği meydana elinde Molotof kokteyli ile gelirse yüzüne maske takmışsa elinde yıpratıcı bir takım silahlar veya araçlar varsa onlara karşı da her türlü tedbiri de alırız almaya da kararlıyız. Gelen tedbirler bunlarla ilgili.' dedi.

'ANA MUHALEFET PARTİ LİDERİ MİSİN, PROVOKATÖR MÜSÜN?'

Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te yaptığı açıklamanın tarihine dikkat çekerek; 'Çok çarpıcı bir şeyi dikkatinize getirmek isterim. Dün Kılıçdaroğlu mecliste direnme çağrısında bulundu halkı direnmeye çağırdı aynen Demirtaş'ın 6-7 Ekim olaylarından önce halkı direnmeye çağırması gibi... Ey Kılıçdaroğlu sen ana muhalefet partisi lideri misin yoksa provokatör müsün, tahrikçi misin? İşte söylüyorum önce Kılıçdaroğlu'na eğer demokratik bir ülkede hakkını kullanmak istiyorsan gençlerle veya yaşlılarla kimle yürürsen yürü o senin kararın kanuni kurallar içinde yürüyorsan yürürsün ne gösteri yapmak istiyorsan ne söylemek istiyorsan söylersin, biz özgür bir ülkeyiz tek parti CHP'si gününde değiliz isteyen yürür görüşünü beyan eder. Bu yasa geçtikten sonra eğer eline Molotof kokteyl alırsan Kılıçdaroğlu veya başka biri kim olursa olsun aynı muameleyi sende görürsün, Kılıçdaroğlu direnişi çağrısını yaptığı gün pensilvan'yadaki zat var ya hani paralel çetenin başındaki zat New York Times ta bir makale yayınladı ve bütün muhalefet unsurlarını birleşmeye çağırdı. Aynen Kılıçdaroğlu gibi aynen dün muhalefet adına Demirtaş'ın bütün muhalefet liderleri birleşip bu yasayı engelleyelim ediği gibi aynen bahçeli gibi Türkiye'yi kuzey Kore'ye benzeten bahçeli gibi bu Pensilvanya'daki ihanet çetesinin başı da Türkiye'ye açıkça hakaret eden bir makale yayınladı. Nasıl bir koalisyonla karşı karşıya olduğumuzu görüyor musunuz?” diye devam etti.

  • DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0