Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu'ndan Demirtaş'a Tepki

Davutoğlu'ndan Demirtaş'a Tepki

Ulaş
17.03.2015 - 17:43 Son Güncelleme: 17.03.2015 - 18:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Davutoğlu, partisinin grup toplantısında 'HDP var oldukça, HDP'liler bu topraklarda nefes aldığı müddetçe, sen başkan olamayacaksın' diyen HDP Eşbaşkanı Demirtaş'ı Twitter üzerinden eleştirdi. 

Demirtaş'ın sözlerini 'had bilmezliğin ve demokrasiye saygısızlığın yeni örnekleridir' diyerek eleştiren Davutoğlu açıklamasına şöyle devam etti; 'HDP Eş Başkanı Demirtaş'ın bugünkü açıklaması had bilmezliğin ve demokrasiye saygısızlığın yeni örnekleridir. Bu vesayetçilerle dün sayın Cumhurbaşkanımıza 'muhtar bile olamazsın' diyenler bugün sokağa çıkamaz durumdadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığına karar verecek olan sadece ve sadece aziz milletimizdir. '

'Tüm muhalefet bize karşı işbirliği yaptı'

Demirtaş'ı CHP ile pazarlık yapmakla itham eden Davutoğlu 'Demirtaş'ın pazarlık partisi değiliz sözlerine tüm milletimiz sadece gülmektedir. AK Parti’yi “kirli pazarlık”la anmak onun haddi değildir. AK Parti bugüne kadar hiçbir siyasi partiyle seçim pazarlığı yapmamış, tamamen milletin teveccühüne dayanmıştır. CHP ile her türlü pazarlığa giren Demirtaş'ın bu konuda söyleyecek sözü de yok, konuşacak yüzü de. Daha son yerel seçimlerde tek ortak noktaları Ak Parti'ye karşı çıkmak olan tüm muhalefet partileri her yerde bize karşı işbirliği yapmıştır' dedi.

  • Onedio
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0