Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu: ‘Karaman'daki Davanın Takipçisi Olacağız’

Davutoğlu: ‘Karaman'daki Davanın Takipçisi Olacağız’

ATKN
25.03.2016 - 16:32 Son Güncelleme: 25.03.2016 - 19:03

Karaman’daki cinsel istismar davasının takipçisi olacaklarını belirten Başbakan Davutoğlu, 'Çocuklarımıza yönelik istismara karşılık bu cani sapığın hak ettiği ceza, ne yazık ki Ceza Kanunumuzda yok ama tüm milletimiz emin olsun ki bu caniye gereken cezanın verilmesi için bu davanın ve çocukların hukukunun takipçisi olacağız' dedi. Davadan siyasi rant devşirmeye çalışanlar olduğunu da söyleyen Davutoğlu, 'Bir sapık yüzünden siyasi rant devşirmeye çalışanlar var. Bu da ayrı bir çocuk istismarıdır. Biz Ensar Vakfı’nın insanlığa ve ülkemize faydalı olduğuna şahitlik ediyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Ahmet DavutoğluManisa’daki toplu açılış töreninde konuştu.

Karaman’da bir sınıf öğretmeninin vakıf ve dernek evlerinde kursa gelen öğrencilere tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanması hakkında açıklama yapan Davutoğlu, şunları söyledi:

'Çocuklarımıza yönelik istismara karşılık bu cani sapığın hak ettiği ceza, ne yazık ki Ceza Kanunumuzda yok ama tüm milletimiz emin olsun ki bu caniye gereken cezanın verilmesi için bu davanın ve bu çocukların hukukunun takipçisi olacağız.

'Ne gerekiyorsa yapılacak'

TBMM’de partilerin oybirliğiyle araştırma komisyonu kuruldu. Vicdanlarımızı yaralayan çocuk istismarı konusunda ne yapılacaksa, AK Parti en ön safta olacak. Bu davanın takipçisi olacağız. Bununla ilgili ne gerekiyorsa yapılacak.

Bir sapık yüzünden siyasi rant devşirmeye çalışanlar var. Bu da ayrı bir çocuk istismarıdır. Derdi davası insan yetiştirmek olan vakıf, karalanmaya çalışılıyor. Paralel yapı liderliğinde bir algı operasyonu düzenlenmeye çalışılıyor. Biz Ensar Vakfı’nın insanlığa ve ülkemize faydalı olduğuna şahitlik ediyoruz.'

Davutoğlu'nun toplu açılış törenindeki konuşmasından diğer öne çıkan başlıklar şöyle:

'Muhsin Yazıcıoğlu dostumuzu rahmetle anıyorum'

Muhsin Yazıcıoğlu dostumuzu rahmetle anıyorum. Biraz önce muhterem eşleriyle de konuştum. Onu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız.

Birbirleriyle çatışma halinde olan terör örgütleri Türkiye'yi ortak hedef seçmiş durumda. 7 Haziran'dan sonra Türkiye yeniden kargaşaya sürüklenmek istendi. Onlara karşı dik durarak 'Bu ülke sahipsiz değil' dedik. Diğer partilerin sorumluluktan kaçtıkları dönemde 'Her şartta göreve hazırız' dedik.

'Bu ülkenin her vadisi teröristlerden temizleninceye kadar durmayacağız'

'Bu ülkenin her vadisi teröristlerden temizleninceye kadar durmayacağız'

Bugün çok yönlü bir terör dalgasına karşı kararlılıkla mücadele ediyoruz. Bu ülkenin her vadisi teröristlerden temizleninceye kadar durmayacağız. Bu ülkenin her bir taşını son nefesimize kadar korumaya kararlıyız.

Anamuhalefet partisinin görevi teröristin kirli propagandasına çanak tutmak mı? Bu soruya Sayın Kılıçdaroğlu'nun cevap vermesini istiyorum. Teröristlerin safında mısınız, milletimizin yanında mısınız? Terörle sadece hükümet ya da güvenlik güçlerimiz değil, 78 milyon vatandaşımız da mücadele ediyor.

'CHP ne yapıyor? Diğer partiler ne yapıyor? Terör örgütü uzantılarının yalanlarını dile getiriyor'

Bugün Manisa'da kardeşlerimizin bizi karşılarken haykırdığı gibi korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız. Ayaktaydık, ayaktayız, ayakta olacağız. Dik durduk, dik duracağız. Bu ülkenin insanları günlerdir terörden korkmadığını haykırıyor. Peki CHP ne yapıyor? Diğer partiler ne yapıyor? terör örgütü uzantılarının yalanlarını dile getiriyor. Ülkemizi dışarıda şikayet ediyor. Senin bu milletin verdiği oyu tartışmaya ne hakkın var?

Sayın Kılıçdaroğlu, sen bugün söylediğin lafları seçim meydanında da söylüyordun. Millet uzlaşın der kaçarsın. Anayasa der, kaçarsın. Aylardır dokunulmazlık diyorsun. Gel kaldıralım diyoruz, kaçıyorsun. Sen yanımızda olmasan da biz mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye'yi terörden temizleyeceğiz. Meşruiyeti tartışılacak biri varsa, partisinin başında girdiği her seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu'dur. Adeta bir seçim yenilgileri kariyeri yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Gelin terör destekçilerinin dokunulmazlıklarını kaldıralım'

'Gelin terör destekçilerinin dokunulmazlıklarını kaldıralım'

Teröristlerin taziye çadırlarına gidenler, kaleşnikof önünde poz verenler millet eliyle siyaset sahnesinden silinecek.

Fezlekeleri yargıya taşıma teklifimiz, siyasetçi ile terör destekçilerini birbirinden ayırmak içindir. Açık söylüyorum, bunların tek hedefi terör destekçilerini yargıdan kaçırmak. Bütün partilere sesleniyorum. Gelin terör destekçilerinin dokunulmazlıklarını kaldıralım. Bütün fezlekeler ile ilgili dokunulmazlıklar kalkacak.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
22
10
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Kurt

tepki işe yarıyor demek ki. aynı tepkiyi artırarak ensar vakfının araştırılması, yetkililere soruşturma açılması için de göstermeliyiz. yine aynı şiddetle ak... Devamını Gör

itsasin

düne kadar fetoyu bir yalamadıkları kalmıştı .adama türkçe olimpiyatları düzenlediler.8. türkçe olimpiyatlarında fetoya övgüler yağdıran bu küçük sivilce .a... Devamını Gör

Salomom

la bi siktir git