Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu'ndan İlk Açıklama: 'Bu Zafer Bizim Değil Milletimizindir'

etiket Davutoğlu'ndan İlk Açıklama: 'Bu Zafer Bizim Değil Milletimizindir'

ATKN
01.11.2015 - 21:19 Son Güncelleme: 01.11.2015 - 22:53

Sonuçların ardından ilk açıklamasını Konya'da yapan Başbakan Davutoğlu, 'Size ve milletime teşekkürü bir borç biliyorum. Bu zafer bizim değil milletimizindir, bu zafer Konyalıların, bu zafer komşularımızın, bu zafer vatandaşlarımızındır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya’da vatandaşları selamlayan ve ilk açıklamasını burada yapan Başbakan Davutoğlu, şunları söyledi:

'Size ve milletime teşekkürü bir borç biliyorum. Bu zafer bizim değil milletimizindir, bu zafer Konyalıların, bu zafer komşularımızın, bu zafer vatandaşlarımızındır. Sizlere hiçbir zaman sırtımızı dönmedik dönmeyeceğiz. Bugün demokrasimizin, bugün milletimizin zafer günü. Bu zafere katkıda bulunan bütün kardeşlerimden Allah razı olsun. Daha yolun başındayız. İnşallah sizlerle birlikte daha nice yollar katedeceğiz. Allah utandırmasın.

Bugün zafer günü ama bugün tevazu günüdür. Zafer millete aittir. Allah bizi milletimizin huzuruna her zaman vakarla çıkarsın. Bugün de tek duamız allah utandırmasın demek olacak.

İnşallah önümüzdeki 4 yıl güzel hizmetler verip, 2019’da tekrar huzurunuzda olacağız.

Diğer kardeşlerinizle buluşmak için hayırlı geceler diliyorum.'

'Heyecanınızı anlıyorum ama AK Parti seçmenleri her zaman vakurdur'

'Heyecanınızı anlıyorum ama AK Parti seçmenleri her zaman vakurdur'

Davutoğlu, Mevlana Meydanı'nda ikinci kez halka seslendi ve şunları söyledi:

'Ülkemizin her köşesindeki gönüldaşlarıma, dava arkadaşlarıma, kardeşlerime, seçmenlerime sesleniyorum. Sizlerin 7 Haziran’da başınızı eğmenizi isteyenler oldu. Ama siz bir ülkeye baş koymuşsunuz, bu günleri bize gösteren rabbimize hamd olsun. Heyecanınıza katılıyorum ama AK Parti seçmenleri her zaman vakurdur, her zaman ağır başlıdır, her zaman sakindir ve her zaman kararlıdır.  Hiçbir provokasyona, tahike kapılmayın. Bugün yenilen yoktur, bugün kazanan vardır, o da milletimizdir, cumhuriyetimizdir, demokrasimizdir'

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
241
132
60
38
33
19
0