Görüş Bildir
Haberler
Daum: 'Galatasaray'ın Başında Olursam Kesin Şampiyonuz'

Daum: 'Galatasaray'ın Başında Olursam Kesin Şampiyonuz'

ATKN
28.10.2014 - 10:21

Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye şampiyonluk yaşatan Alman teknik adam Christoph Daum, Galatasaray'ı çalıştırmaya talip. Tecrübeli hoca, 'Bu takımın başında olsam, kesin şampiyon oluruz' diye konuştu.

Fanatik gazetesinden Mehmet Demircan'ın haberine göre; Galatasaray'da artık teknik direktör Cesare Prandelli'nin görevine son verilmesi için geri sayıma geçilirken, sürpriz bir aday ortaya çıktı: Christoph Daum... Türkiye'de yıllarca çalışan ve hem Beşiktaş'la hem Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Alman teknik adam, gözünü Galatasaray'a çevirdi.

Kurtuluş reçetesi hazır!

60'ıncı doğum gününü kutlamak üzere 4 gün önce Antalya'ya gelen Daum, Sarı-Kırmızılılar'daki düşüşü yorumlarken, kurtuluş reçetesini de hazırladığını iddia etti. Galatasaray'ın müthiş bir kadrosu olduğunun altını çizen Daum, 'Bu takımın başında ben olsam, bu kadroyla çalışma imkanım olsa kesin şampiyon oluruz' ifadesini kullandı.

Yabancı olarak görmüyorum

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de çalıştığını hatırlatan deneyimli hoca, 'Türkiye Süper Ligi'ni en iyi tanıyan teknik adamlardan birisiyim. Kendimi yabancı olarak da görmüyorum. Türkiye benim ikinci vatanım. Tek bir hayalim var, Galatasaray'ı da şampiyon yapmak. Bu hayalimi gerçekleştirmek için bir şans istiyorum' dedi.

Albayrak da sıcak bakıyor

Christoph Daum ismine, futbol şubesinin başına geçen yeni yönetici Abdurrahim Albayrak da sıcak bakıyor. Sarı-Kırmızılı idarecinin, yönetim kuruluna bugün Daum ismini sunacağı da gelen haberler arasında.

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/gsarayin-basind...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0