Görüş Bildir
Haberler
Bruma ve Dany Gaziantep'te

Bruma ve Dany Gaziantep'te

Fatih
28.01.2014 - 19:22

Bruma ve Dany Gaziantep'te

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Galatasaray'da forma giyen Armindo Bruma ve Dany Nounke'yi transfer etti.

Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası transfer çalışmaları kapsamında eski futbolcuları Dany Nounke'yi sezon sonuna kadar kiraladıklarını belirtti.

Kızıl, 'Dany'yi sezon sonuna kadar kiraladık, Armindo Bruma'yı da satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiraladık. Bruma'nın tedavisi sürüyor, iyileşmesi durumunda Gaziantep'e gelecek' dedi.

Dany'nin yarın akşam ya da perşembe günü Gaziantep'e geleceği bilgisini veren Kızıl, Yekta Kurtuluş için de girişimlerinin devam ettiğini dile getirdi.

Kızıl, transfer görüşmesi yaptıkları başka yerli ve yabancı futbolcuların olduğunu, bu transferlerin de en kısa zamanda noktalanacağını sözlerine ekledi.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/bruma-v...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dany'nin Yeni Takımı Belli Oluyor

Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, transfer çalışmaları ile ilgili konuştu. 

Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, Radyospor'a konuştu ve Galatasaray ile aralarındaki transfer görüşmeleri ile ilgili kritik açıklamalar yaptı. Kızıl, Dany ile anlaştıklarını ve Bruma ile de imzaları kısa süre içinde atacaklarını söyledi.

İşte Kızıl'ın sözleri...

'Bizim yerimizde kim olsa Galatasaray’a yardımcı olurdu. Galatasaray’ın sıkıntısı vardı biz yardımcı olduk. Bunun neresi etik değil. Türkiye’de neler oluyor. Bu etik değilse ne etik. Bruma ile sözleşmeyi imzaladık. Bruma ile konuştuk eğer iyileşirse sezonun son maçlarda oynayabilir.'

'DANY İLE ANLAŞTIK'

'Biz Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany Perşembe günü Antep’e gelecek ve imzayı atacak. Biz Dany için kiralama bedeli ödemeyeceğiz.'

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın