Görüş Bildir
Tüm Eşyaları Kırmış! Ailesi Tarafından Telefonu Elinden Alınan 12 Yaşındaki Çocuk Evi Savaş Alanına Çevirdi
Teknoloji ile iç içe büyüyen Z kuşağı, teknoloji bağımlılığı meselesinde en riskli gruplar arasında. Bu kuşağın doğduğu çağ, teknolojik ilerlemelerin hızla yaşandığı bir dönem olması nedeniyle, onların teknolojiye olan bağlılıkları da kaçınılmaz hale geldi. Bu durum, hem sosyal hem de psikolojik açıdan bir dizi sorunu beraberinde getiriyor. Teknoloji bağımlılığı, bu kuşağın yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilirken, aynı zamanda onların sosyal becerilerini ve insanlarla olan etkileşimlerini de sınırlıyor. Bu nedenle, Z kuşağı üzerindeki teknoloji bağımlılığının etkilerini anlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak büyük önem taşıyor.
2001'de Bir Piknikte Barış Manço'nun Halhal Şarkısıyla Eğlenen Gençler İzleyenleri Gençlik Yıllarına Götürdü
Özellikle son dönemde eskiye büyük bir hasret duyuluyor. Özellikle günümüzün hızlı ve karmaşık yaşam temposunda, daha basit ve anlamlı olduğu düşünülen eski zamanlar, özellikle o dönemi yaşayanlar tarafından büyük bir özlemle hatırlanıyor. Bu durum, insanların geçmişi daha sıcak, daha samimi ve daha anlamlı bir dönem olarak algılamalarından kaynaklanıyor.
Reklam
Bir Kullanıcı Donmuş Denizdeki Buzkıran Gemisi Seyahatinde Hande Erçel ve Hakan Sabancı'ya Denk Geldi!
Tüm dünyayı gezmek için yemin ettiklerini düşünmeye başladığımız Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti birbirinden keyifli tatil planlarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Popüler çift bu sefer de 'tezertozar' adlı sosyal medya kullanıcısının kamerasına yakalandı. Hande ve Hakan Buzkıran gemisinin VIP kısmında doyasıya eğlenmiş!
Reklam
Reklam
Dünyanın En Tuhaf Kabilesi Aghori'yi Ziyaret Eden Muhabirin Kabile Üyelerine Yem Olmaktan Zor Kurtulduğu Anlar
Günümüz dünyasında, birçok kabile hala kendine özgü gelenek ve kurallarını koruyarak yaşamını sürdürmekte. Modern yaşamın etkisinden uzakta, bu kabileler, varlıklarını sürdürmenin yanı sıra, kültürel miraslarını da gelecek nesillere aktarmak için çaba sarf ediyorlar. Birbirinden ilginç geleneklere sahip olabilen bu kabileler yaşam tarzlarıyla her birimizi şaşırtabiliyor. Bu kabilelerin en ilginici yamyam olmaları ile bilinen, Hindistan'daki Aghori Kabilesi.
Batuhan Karadeniz Savaş Meydanına Dönen Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında maçın sonunda ortalık savaş alanına döndü. Fenerbahçe galibiyetini kaldıramayıp sahaya inen taraftarlar sarı-lacivert formalı futbolculara saldırdı. Yaşananları değerlendirirken öfke kusan eski futbolcu Batuhan Karadeniz 'bu futbol nasıl gelişecek?!' diyerek sert çıktı!
Reklam
Reklam
Reklam