Görüş Bildir
Haberler
Danla Bilic'in Sevgilisi Yusuf Engin Mi? Yusuf Engin Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Danla Bilic'in Sevgilisi Yusuf Engin Mi? Yusuf Engin Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir şöhret yakalayan Danla Bilic'in iş insanı Yusuf Engin ile aşk yaşadığı iddia edildi. Çiftin, önceki akşam Emirgan'daki bir mekanda eğlendiği konuşuluyor. Peki, Yusuf Engin kimdir, Yusuf Engin nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, yeni bir aşka yelken açtı. Son olarak Poyraz Teoman'la aşk yaşayan Bilic, bu kez gönlünü iş adamı Yusuf Engin'e kaptırdı. Peki Danla Bilic'in yeni sevgilisi Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında, nereli?

YUSUF ENGİN KİMDİR?

Yusuf Engin, Bahçeşehir Üniversitesi'de gördüğü 4 yıllık Avrupa Birliği İlişkileri eğitimini 2010 yılında tamamlamıştır. 2012 yılında Engin Grup bünyesinde yer alan Engin Satış Destek Hizmetleri bünyesinde Kurul Üyesi olarak görev almaya başlamıştır.

Futurapet isimli firmada hissedar olan Yusuf Engin, holdingin diğer grup şirketlerinde de yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır.

Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biridir. Yusuf Engin, Engin Grup Holding'te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Yusuf Engin, Rizelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?