Görüş Bildir
Haberler
Danimarka Basını: 'Türkiye Bizi Sahadan Sildi'

Danimarka Basını: 'Türkiye Bizi Sahadan Sildi'

Caner
04.09.2014 - 15:55
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Danimarka Basını Dünkü Maça Geniş Yer Ayırdı

Danimarka basını, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Danimarka'yı 2-1 mağlup ettiği özel maça geniş yer ayırırken ay-yıldızlı takımımıza övgüde bulundu.

'OZAN'IN GOLÜ MORALLERİ BOZDU'

Ekstra Bladet gazetesi, 'Ermenistan maçı öncesi pis bir Danimarka provası oldu' manşeti ile verdiği haberde, 'Ilık test. Danimarka son genel provasını 2-1 kaybetti. Danimarka Milli Takımı birinci yarıda nasıl iyi oynadı ise, ikinci yarıda o kadar kötü oynadı. Değişiklikler takımın ritmini bozdu. Ozan topu ağlara gönderdi, Odense'de hem oyuncular hem de seyircinin morali kalmadı. Morten Olsen'in oyuncuları, kaybettikleri onuru Ermenistan karşısında galibiyet alarak kazanmaya çalışacaklar' cümlelerini kullandı.

'TÜRKİYE, DANİMARKA'YI SAHADAN SİLDİ'

B.T gazetesi, 'Bendtner ve arkadaşları son dakikada cezalandırıldılar. Türkler Danimarka'yı uzatmada batırdı' manşeti ile verdiği haberde 'Danimarka penaltı kazandığında Niklas Bendtner, sanki küçük bir köpek yavrusunun bir parça kemiğe bakışı gibi kaptan Daniel Agger'e baktı. Hiç şüphesiz penaltıyı çekmek istedi ama istediği olmadı. Türkiye hazırlık maçı için iyi bir seçimdi. Çok iyi organize olmuş bir takım, teknik ve akıllı oyuncular, burada yaşayan Türk taraftarları ile iyi bir atmosfer yarattı. Türkiye, Danimarka'yı iki gol ile sahadan sildi' cümlelerini kullandı.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/hazirl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0