Görüş Bildir
Haberler
Damla Ersubaşı'dan Eşi Mustafa Can Keser'e Romantik Kutlama! İkili Evliliklerinde İkinci Baharı Yaşıyor

Damla Ersubaşı'dan Eşi Mustafa Can Keser'e Romantik Kutlama! İkili Evliliklerinde İkinci Baharı Yaşıyor

Sihirli Annem dizisiyle şöhreti yakalayan, şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan Damla Ersubaşı, son yıllarda özel hayatındaki gelişmelerle gündemden düşmüyor. Eylül ayında 4 yıllık evliliğini bitiren ikili geçtiğimiz aylarda yeniden bir araya geldi. İkilinin bu kararı karşısında sevenleri şaşkına uğrasa da ikili şu an ikinci baharını yaşıyor yorumlarını da beraberinde getirdi. Damla Ersubaşı son olarak eşi Mustafa Can Keser'in doğum gününü romantik notla kutladı. İşte o romantik kutlama...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle adını duyuran Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. İkili boşanma kararından sonra tekrar beraberliklerini ilan ederek hayranlarını şaşırtmıştı. Ersubaşı, eşinin doğum gününü romantik bir şekilde kutladı.

Damla Ersubaşı'dan Mustafa Can Keser'e Doğum Günü İçin Romantik Not

Damla Ersubaşı'dan Mustafa Can Keser'e Doğum Günü İçin Romantik Not

Eski eşiyle ikinci baharını yaşayan Ersubaşı, eşinin doğum gününü romantik bir notla kutladı. Damla Ersubaşı paylaşımına 'Ah kalbimm… neler sığdırdık neler yaşadık ne güzel güldük ağladık birlikte. Sen iyi ki benimle oldun iyi ki doğdun sevgilim işin gücün hep rast gitsin Allah seni bizden esirgemesin nice yıllarımız birlikte olsun seni çok seviyorum can parcam' notunu ekledi.

Damla Ersubaşı Ne Söylemişti

Damla Ersubaşı Ne Söylemişti

Daha önce şiddet yüzünden ayrıldıkları iddiası üzerine Damla Ersubaşı: 

'Bu fotoğraftaki olay şudur; Dişim kırıldı ve iltihap yaptı, bütün yüzüm şişti. Bir haftalık bu süreç yavaş yavaş şişti… Bizim kavgalarımız sadece bağırma-çağırmaydı. Hiçbir şiddet olmadı. Beni kıran şey; bazen ses tonu bazen de umursamaz hareketleriydi. Tekrar evlenmeyi düşünüyoruz ama beni ikna etmesi lazım. Şu an ikna etme aşamasındayız.' açıklamalarını yapmıştı

İkinci Kez Evet!

İkinci Kez Evet!

Ayrılıklarının ardından tekrar barışma kararı alan çiftten tekrar barışma sinyali verilmişti. Mustafa Can Keser Damla Ersubaşı'na tekrar evlenme teklifi etmişti.  Damla Ersubaşı'nın cevabı ise 'evet oldu. Sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşan Ersubaşı altına; ' Evet, evet tekrardan evet' notunu düşmüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın