Görüş Bildir
Haberler
Daha Ne Kadar Bekar Kalacaksın?

etiket Daha Ne Kadar Bekar Kalacaksın?

Bekarlar ve bekarlığa veda etmek isteyenler, işte beklediğiniz test burada. Bakalım daha ne kadar bekar kalacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz görselle ilgili. Sence burada ne olmuş?

2. Peki hangi fotoğraftakilerin daha mutlu olduğunu düşünüyorsun?

3. Evleneceğin insanda ne ararsın?

4. Yapmak zorunda olsan aşağıdaki görevlerden hangisini yapardın?

5. Hangi soru daha çok sinir bozar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak düğün arabanın arkasında ne yazsın istersin?

6. Son olarak düğün arabanın arkasında ne yazsın istersin?

İlkbaharda Düğün Var!

İlkbaharda Düğün Var!

Senin zaten şimdiye kadar bekar kalmış olman bir mucize. Bir doktora görünsen o bile senin bekarlığının tıbben mümkün olmadığını söyler. Evlenmek senin yaşam tarzın. Evlenmezsen çatlarsın. Şu an görünürde bir kısmetin olmasa bile bu baharda kesin bir şeyler olacak. Zaten herkes seninle evlenmek için çıldırıyor. Teklif edenler, henüz etmemiş olanlar ve sen ışık yaksan koşa koşa gelecek olanlar arasında bir seçim yap. Bu bahar düğün için harika olacaktır. Evlenmeyip ne yapacaksın, sen bekarlıkta çok sıkılırsın be! Hadi hayırlı kısmetler!

Nasipse 2025!

Nasipse 2025!

Kimseyi beğenmiyorsun şekerim. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye uzun süre oyalanacak gibisin. Fakat evlenmek istemiyor da değilsin. Sana uygun insanı bulamamışsın henüz. Evlenmiş olmak için de evlenmek istemiyorsun. Fakat böyle kusur aramaya devam edersen geç kalabilirsin. Gerçi olgun zamanlarında yapacağın bu evlilik, seni çok mutlu edebilir. Başkalarının emeklilik yaşında sen hayata yeni başlayacaksın. Maşallah diyelim nazar değmesin. 2025'de şöyle davullu zurnalı düğün bekliyor.

2050 Baharı İnşallah!

2050 Baharı İnşallah!

Ah biz sana kıyamayız. Nasıl da alışmışsın yalnız yaşamaya. Bekarlığın kalesi gibi olmuşsun. Bir gün evlenebileceğine bile inanmıyorsun. Fakat tam ununu eleyip eleğini asmışken sana bir evlenme kafası gelecek. Resmen gider ayak ters köşe yapacaksın. O saatten sonra evlensem ne olur, evlenmesem ne olur diyebilirsin. Fakat sakın o tür ön yargılara takılma. Son baharını harika geçireceksin. Mutluluğun yaşı olmaz. Özetle o 2050 baharında dillere destan bir düğün olacak. Yaşıyorsak inşallah biz de düğününe geliriz. Hem de bir büyük altınımızla!

Maalesef Evlenemeyeceksin!

Maalesef Evlenemeyeceksin!

Kusura bakma ama senin onedio falında evlilik filan görünmüyor. Böyle bekar bekar kalacaksın. Eş dost senin mürüvvetini boşuna beklemesin. Zaten evlenmek filan hiç sana göre şeyler değil. Bekarken çok daha havalısın. Evlensen de evlilik sürdürecek tip yok sende. Evlendiğin insana da yazık olur. Takıl sen böyle bekarlık sarayında. Seni evlendirmeye çalışanları da dinleme. Sana her gün düğün. Ortamların bir numaraları insanı olarak harika bir hayatın olacak. Eğlencenin, bağımsız yaşamanın yaşayan simgesisin.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
678
539
249
138
100
95
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sosyalitici

araba yazısı olarak keşke hiçbiri diye bir seçenek olsaydı o kadar kıl oluyorum ki şu yazılara.. bekarlık devam

TC Aleyna Koç

2050 Bahar, mevsim de vermiş pezevenk.

Tembel Teneke

Ulan kim çıkmış da kimi beğenmemişiz !!??