Görüş Bildir
Haberler
Daha İyi Bir Yaşam İçin 10 Madde

Daha İyi Bir Yaşam İçin 10 Madde

Gok Ce
18.03.2017 - 22:15

Geçmişi unutun!

Geçmişi değiştiremezsiniz. Aynı muz kabuğuna defalarca basmıyorsanız geri dönüp geçmişe bakmaya gerek yok. Sadece geçmişten ders çıkarın bugün daha iyisini yapın gelecekte de başarılı olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anı yaşayın.

Evet çoğumuz Snapchat,Facebook,İnstagram ve benzeri sosyal medyalara fotoğraflarımızı paylaşmayı seviyoruz.Veya anı kalması amacıyla fotoğraflar çekiyoruz fakat neden abartarak yapalım ki? Anı yüzde 100 yaşamak çok daha iyi gelecek ;)

Daha sık gülümseyin.

Siz bakmayın yaşlanmamak için 30-40 yıl gülmeyen insanlara. Gülümsemek stres hormonunun salgılanmasını yavaşlatıyor ve depresyondan kurtarıyor. Zaten gülümsemek bizi daha da çekici yapıyor bu konuya girmeyeceğim bile :)

Su için!

Su içmenin faydalarını illa ki duymuşuzdur. Su mutlu olmamıza da yardımcı oluyor! Bizi rahatlatıyor su..

Kitap okuyun.

Her kitap size başka hayatlar, başka insanlar, başka karakterler hakkında yeni bakış açıları kazandıracak. Böylece empati yetiniz gelişecek ve çok daha açık fikirli bir insan olacaksınız.Kitap okumanın o kadar faydası var ki hangilerini yazsam bilemedim.

Yardımsever olun.

Örneğin yediklerinizden artanları veya alabileceğiniz mamaları kedi veya köpeklere verip onları yerken izleyebilirsiniz. Çok iyi hissedeceksiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hedeflerinizi ve hayallerinizi belirleyin

Mesela hayatta yapacaklar listeniz olsun. Çoğu insan amaçsızca çalışır ve mutlu olmaz. Gelecekte ne yapmak istedeğinizi belirleyerek bir düzen içerisinde yaşayın.

Seyahat edin

Seyahat etmek hayatınıza değişiklike getiren en heyecan verici aktivitelerden biridir. Farklı kültürleri gözlemlemek ufkunuzu genişletir. Yaşamanıza yön verir.

Başkalarının laflarınadan etkilenmeyin

Birçok insan başkalarından kendisi hakkında kötü birşey duyduğunda üzülür. Ancak kötü biri değilseniz size söylenen yanlıştır. Hakkınızda kötü birşey duyduğunuzda onun yanlış olduğunu bilin ve ciddiye almayın.

Sevdiğiniz şeyi yapın

Birçok insan hayatını olabildiğince para kazanmak için harcar. Oysa hayata bir kez geliyoruz. İstekleriniz doğrultusunda çalışıp para harcamak kötü birşey değildir. İsteklerinizi takip edin. Sadece emekliliğinizde mutlu olmak yerine şimdi mutlu olun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın