Görüş Bildir
Haberler
Daçka'dan Müthiş Geri Dönüş | Kızılyıldız 70-73 Darüşşafaka Doğuş

Daçka'dan Müthiş Geri Dönüş | Kızılyıldız 70-73 Darüşşafaka Doğuş

Euroleague'de mücadele eden temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş, ilk maçında deplasmanda Kızılyıldız'ı 73-70 mağlup etmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yenilenen kadrosuyla Euroleague'in iddialı takımları arasına katılan Darüşşafaka Doğuş Sırbistan'da kazanmayı başardı.

Oynadığı tüm hazırlık maçlarını kazanan ve BSL'de de TOFAŞ'ı deviren DAÇKA, THY Euroleague'in yeni sezonuna Kızılyıldız'ı deplasmanda 73-70 yenerek galibiyetle başladı. İlk yarı sonundaki 14 sayılık farkı 2. devrede kapatan DAÇKA, son anlarda muhteşem oynayarak galip geldi.

Maça istediği gibi başlayamayan temsilcimiz savunmasında sorun yaşarken hücumda da yaratıcı olamayınca ilk çeyreği 24-17 geride kapadı. 2. periyotta da işler iyi gitmedi. Bu bölümde 13 sayıda kalan DAÇKA soyunma odasına 14 sayı geride gitti: 44-30

Blatt'in öğrencileri 3. çeyrekte kendine geldi. Potaya çabuk giden ve dış atışlarda isabet bulan ekibimiz periyot bitiminde farkı 6 sayıya indirdi: 52-46.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Final periyodu nefesleri kesti. Sert savunmasına devam eden DAÇKA çeyreğin ortalarında skoru eşitledi. Mola dönüşünde üçlüklerle oyuna tutunan ev sahibine Darüşşafaka Doğuş Clyburn ile yanıt verirken son anları akıllıca oynayıp galip gelmesini bildi. 

Basket Dergisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın