Görüş Bildir
Haberler
"Oyunlara Beş Kuruş Para Vermem!" Diyenler İçin 15 Ücretsiz ve Kaliteli Oyun

"Oyunlara Beş Kuruş Para Vermem!" Diyenler İçin 15 Ücretsiz ve Kaliteli Oyun

19.10.2017 - 17:06 Son Güncelleme: 29.10.2017 - 00:03

Son dönemde oyun sektöründeki fiyatlar alıp başını gitti. Yeni çıkan büyük yapım oyunların fiyatları, asgari ücretin 4'te 1'i kadar. Günde birkaç saat keyif yapmak için bu paraları ödemek istemiyorsanız, ücretsiz şekilde oynayabileceğiniz 15 oyunu listeledik. Bu listede kendisine yer bulamayan, oynanmaya değer ve zevkinize göre birçok oyun daha bulmak için Steam sayfasına da göz atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Unturned

15. Unturned

Minecraft benzeri grafikleriyle, zombilerle dolu bir haritada hayatta kalma savaşı vermek isterseniz Unturned size göre bir oyun. İsterseniz tek başınıza, isterseniz çok oyunculu haritalarda arkadaşlarınızla bu mücadeleye girebilirsiniz.

14. Gigantic

14. Gigantic

Moba (Çok Oyunculu Savaş Alanı) tarzı oyunları seviyor, farklı bir oyun arıyorsanız Gigantic oynamayı deneyebilirsiniz. Her ücretsiz oyunda olduğu gibi sizi satın almaya zorluyor olsa da, günde birkaç maç oynayıp bırakacaksanız para harcamadan da keyifle oynayabilirsiniz.

13. The Elder Scrolls: Legends

13. The Elder Scrolls: Legends

Elder Scrolls evrenine neredeyse herkes hakimdir. Özellikle Skyrim oyunuyla iyice popülerliğini artırıp kalplerimizde yer etti. Eğer kart oyunlarını oynamayı seviyorsanız, bu türü Elder Scrolls evreniyle birleştiren Legends'ın kapıları sizin için ardına kadar açık.

12. Fallout Shelter

12. Fallout Shelter

Bugüne kadar Fallout'un radyasyonlu çorak topraklarında yeteri kadar dolaştık. Biraz da emeklilik günlerimizi yaşayalım diyorsanız, Fallout Shelter'la, kendinize ait bir sığınak inşa edip yöneticiliğe soyunabilirsiniz. Unutmayın ki bu evrende dışarısı kadar içerisi de tehlikelerle dolu.

11. Paladins

11. Paladins

Overwatch isimli oyun piyasaya sürüldüğü zaman ortalık çalkalanmıştı. Herkes bu oyunu alıp denemek, oynamak istiyordu. Ancak fiyatı bazılarımız için oldukça tuzluydu. İşte Paladins tam burada  devreye giriyor. Kimilerine göre Overwatch'dan daha kötü, kimilerine göre daha iyi bir oyun. Ancak ücretsiz bir şekilde keyifle oynayabileceğiniz kadar güzel bir oyun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. DC Universe Online

10. DC Universe Online

Kaç yaşında olursak olalım hepimizin favori bir süper kahramanı vardır. Yaşı biraz büyük olanlar için Superman, yeni nesil gençler içinse Ironman en sevilen kahramanlardan. Artık hayranlığı bir kenara bırakmak ve o dünyada yer almak istiyorsanız sizi DC Universe Online oynamaya alalım. Kendi karakterinizi yaratın ve o dünyanın bir parçası olun.

9. Team Fortress 2

9. Team Fortress 2

Team Fortress 2' de Counter Strike gibi hayatına mod olarak başlayıp, popülerliği inanılmaz seviyede artınca başlı başına oyun olarak tekrar karşımıza çıkan yapımlardan. Şimdilerin Overwatch ve Paladins'lerinin atası bile denilebilir. Günümüz şartlarında yaşlı bir oyun olsa bile, hiç oynamadıysanız denemeniz gereken bir yapım.

8. Smite

8. Smite

Smite, MOBA (Çok oyunculu savaş alanı) oyunlarını sevenler ve farklı bir tat arayanlar için önerilebilecek bir oyun.

7. War Thunder

7. War Thunder

Savaş oyunlarında yeterince karada savaştık, artık biraz gökyüzünde çarpışalım diyorsanız War Thunder hemen oynamaya başlamanız gereken bir yapım.

6. World of Tanks

6. World of Tanks

War Thunder oyununun kardeşi diyebileceğimiz bir yapım World of Tanks. Hemen hemen benzer bir arayüz ve oyun deneyimine sahip. Savaş alanında sadece güçlü tanklar olsun isterseniz sizin oyununuz bu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Star Wars: The Old Republic

5. Star Wars: The Old Republic

Uzun zaman önce, çok çok uzak bir galakside maceraya atılmaya hazır mısınız? İster gücü karanlık tarafında, isterseniz de aydınlık tarafında mücadele edebileceğiniz çok oyunculu bir yapım Old Republic. Star Wars evrenine sadece filmlerde hakim olanların, eski cumhuriyet düzenini görebileceği harika bir oyun.

4. Warframe

4. Warframe

'Uzayın derinliklerinde tek başıma ne işim var?' diyorsanız arkadaşlarınızı toplayın. Evrenin bir ucunda, dostlarınızla beraber güzel bir savaşın heyecanını yaşayabilirsiniz. Yeni eklenen açık dünya seçeneği de keyfinize keyif katacak.

3. Hearthstone

3. Hearthstone

Kart oyunları sadece batak ve piştiden ibaret değil. Tüm Dünya'da turnuvaları yapılan, milyonlarca kişi tarafından oynanan Hearthstone hayatınızın oyunu olabilir. Oyunda şansın yanı sıra, destenize alacağınız kartlarla kendi stratejinizi oluşturmanın büyük bir önemi var.

2. Dota 2

2. Dota 2

Modluktan oyunluğa terfi eden, bugün herkesin saatlerini harcadığı League of Legends'ın atası sayılabilecek oyun Dota 2, eğer oynamadıysanız denemeniz gereken bir yapım. Bir de unutmadan; yeni başlayacaksanız, çabuk öğrenemeyeceğinizi, zor olduğunu ve Rus oyuncuların biraz canınızı sıkacağını bilin.

1. League of Legends

1. League of Legends

Tüm Dünyayı kasıp kavuran, eSpor sektöründe zirvede yer alan ve milyonlarca oyuncusu bulunan oyun hakkında pek bir şey yazmaya gerek yok aslında. Oyunlarla alakası olmayanların bile bilgisi olduğu bir yapım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
79
35
18
17
15
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sugar_boy

Türkiye’de free to play oyunlara karşı aşırı bir ilgi var çünkü çoğu insan oyuna para vermeyi mantıksız buluyor. Bunun sebebi ise ülkedeki korsan kültürü. He... Devamını Gör

sue

HEARTHSTONE = PAY TO LOSE ARKADAŞLAR KESİN BİLGİ YAYALIM

Ewok The Hutt

Korsan oyunlara kesinlikle karşıyım, ama Türkiye pazarı aşırı rezalet. Son zamanlarda çıkan South Park gibi bir oyun bile 209 lira. Türkiyede hobi edinmek bi... Devamını Gör

amphitritee

bence gayet kaliteli ve parasını hakeden bir oyun bok atmayın Her şeye