Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Tanman: "Arda'yı Kiralamak İçin Temasımız Olmadı"

Cüneyt Tanman: "Arda'yı Kiralamak İçin Temasımız Olmadı"

Enver K.
18.07.2015 - 14:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın kiraya verilme ihtimaliyle ilgili olarak, kendilerinin bir temasları bulunmadığını söyledi.

Cüneyt Tanman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 2016 yılı başına kadar Arda Turan'ı oynatamayacak olmasının, kendi bünyelerinde yetişen bu oyuncunun kiralanması ihtimalini gündeme getirdiğini ve Galatasaray'ın alternatifler arasında gösterildiğini kaydederken, 'Arda Turan'ı herkes ister, özellikle Galatasaray ister ama 6 ay için nasıl bir organizasyon olabileceği konusu zor bir durum' diye konuştu.

Arda'nın kiralanması durumunun hem oyuncu hem de Katalan ekibi için riskler taşıdığını dile getiren Tanman, 'Arda için önemli bir yatırım yaptılar. Kiralanacak takımda sakatlık yaşayabilir. Barcelona, Arda Turan için maç yoğunluğu daha az bir takım tercih edebilir. Oyuncunun kiralanması yönünde benim veya bir başka yöneticimizin teması olmadı. Bunun gerçekleşme ihtimali zayıf. Ancak bu futbol ve her şey olabilir' değerlendirmesinde bulundu.

'Takıma olumlu yansımayabilir' 

Tanman, Arda Turan gibi önemli bir isim olsa bile sadece 6 ay için yapılacak transferin, takıma olumlu yansımayabileceğini savundu.

Yıldız oyuncunun 6 ay için kiralanmasının çok faydalı olmayacağı düşüncesinde olduğunu belirten sarı-kırmızılı idareci, şunları kaydetti:

'Böyle bir kiralama, Galatasaray açısından çok mantıklı değil. Kadronuzda oyuncular var, yeni transferleriniz var ve 6 ay için kiraladığınız bir oyuncuyu oynatacaksınız. Bu durum futbolcu psikolojisi açısından da zor. Ligin ikinci yarısında olmayacağını bildiği bir futbolcu oynayacak ama o mevkinin bir başka ismi kenarda oturacak. Böyle bir kiralama takıma olumlu yansımayabilir.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0