Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Özdemir: 'Peker'den 10 Bin Dolar Alan Siyasetçinin Adı Bana Söylendi, Sürpriz Yok'

Cüneyt Özdemir: 'Peker'den 10 Bin Dolar Alan Siyasetçinin Adı Bana Söylendi, Sürpriz Yok'

Gazeteci Cüneyt Özdemir, üst düzey bir siyasetçinin kendisine, Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçinin ismini verdiğini söyledi. Özdemir, 'Çok sürpriz yok' diye belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon yayınında kendisini hedef alan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına yanıt verirken, kendisi de çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Soylu, Peker'den ayda 10 bin dolar alan bir siyasetçinin olduğunu söyledi. Ancak Soylu gazetecilerin ve muhalefetin ısrarlı sorularına rağmen şu ana kadar o ismi açıklamadı. 

Gazeteci Cüneyt Özdemir bugün Soylu'nun iddiasına ilişkin bir paylaşım yaptı. Özdemir, 'Bugün üst düzey bir siyasetçi off the record bu ismi bana söyledi. Henüz farklı kaynaklardan doğrulatamadım. Ancak çok sürpriz yok!' dedi.

Soylu'nun açıklamasının ardından Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçinin AKP MKYK üyesi Metin Külünk olduğu iddia edilmişti. Ancak Külünk hakkındaki iddialara ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
47
17
9
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
papa-3.-jb

Ulan Zarrab ibnesi bunların ağababalarını haraca bağladığını itiraf etti de bir şey olmadı, bundan mı bir şey olacak. Nasıl bir çeteye denk geldiyse memleket... Devamını Gör

Gazeteci Şerif Bey

İsim muhtemelen Metin Külünk bu ismi sağda solda duyduğumuz için sürpriz yok diyor

Halil Değerli

Cüneyt'in "programı" Beş Ne... Bir Ka.... Namussuz.... Namert.... Nemrut .... Nemalanmak... Nakit.... ..... Kibirli.... .... 🤪😡😠