Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Çakır Şampiyonlar Ligi Finalinde

Cüneyt Çakır Şampiyonlar Ligi Finalinde

adem kara
07.05.2014 - 11:51

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak final mücadelesini yönetecek hakem dörtlüsü belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Atletico Madrid arasında 24 Mayıs'ta Portekiz'de oynanacak final maçının hakemleri belli oldu. Karşılaşmayı Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek.

Kuipers'in yardımcılıklarını Sander van Roekel ile Erwin Zeinstra yapacak. İlave çizgi hakemler isse Pol van Boekel ile Richard Liesveld olacak.

Türk hakem Cüneyt Çakır ise mücadelede dördüncü hakem olarak görev alacak. Yedek asistan hakem ise Angelo Boonman olacak.

SÜREKLİ YÜKSELİYOR

41 yaşındaki Björn Kuipers, 2006 yılında FIFA kokartı taktı ve 68 Avrupa maçı yönetti. Bu sezon ise 4 Şampiyonlar Ligi, 3 Avrupa Ligi maçında görev aldı. Ayrıca, 2011 UEFA Süper Kupası'nda düdük çalan Kuipers, geçen sezon oynanan UEFA AVrupa Ligi finalinde de başarılı yönetimiyle dikkat çekti.

Kuipers, Leo Horn, Charles Corver ve Dick Jol'den sonra Şampiyonlar Lifi finali yönetecek dördüncü Hollandalı hakem olacak.

Skorer

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/sligi/sl-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0