Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Çakır: "Hedefimiz Bu Başarıları Sürekli Kılmak"

Cüneyt Çakır: "Hedefimiz Bu Başarıları Sürekli Kılmak"

Fatih
30.05.2014 - 22:47

Cüneyt Çakır: "Hedefimiz Bu Başarıları Sürekli Kılmak"

12 Haziran'da Brezilya'da başlayacak Dünya Kupası’nda görev yapacak Fifa kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Türkiye’deki son antrenmanında A Haber spor ekibinden Emir İşlek ve Aykut İnce'yi ağırladı.

Ekibiyle turnuvaya her anlamda hazır olduğunu belirten Çakır, hedeflerinin bu başarıyı sürekli hale getirmek olduğunu ifade etti.

'HALKIMIZIN DUALARI MANEVİ GÜCÜMÜZ OLACAK'

Bizim için zaten en önemli şey Türk halkının duaları büyük manevi gücümüz olacak orada.

'HEDEFİMİZ BU BAŞARILARI SÜREKLİ KILMAK'

Son çalışmamız burada tam anlamıyla hazırız. Hazır olarak moralli bir şekilde de Brezilya’ya uçacağız. Büyük bir sorumluluk bu ama biz çok iyi hazırlandık bu turnuvaya, bundan önceki turnuvalar gibi. Tabi tecrübelerimiz çok fazla. Bizim zaten en büyük hedefimiz kalıcı olabilmek, bu başarıyı sağlayabilmek, sürekli kılmak. Bu 7. büyük turnuvamız olacak. Yarı finallerde, finallerde görev yaptık. Bu geçmişteki tecrübeleri, o sürdürdüğümüz kalıcılığı, başarıyı bu turnuvada da devam ettirmek istiyoruz. Çünkü bundan sonra çok uzun ve önemli görevler bizleri bekliyor olacak.

'4 HAKEMLE YÖNETMEYE TEKRAR ADAPTE OLURUZ'

Maçlar Avrupa’da 6 , Şampiyonlar Ligi’nde 6 hakemle yönetirken ülkemizde 4 hakemle yönetiliyordu. O zaman her şey yolunda gidiyordu. Şimdi de yolunda gidecek. Sonuçta hakemler bunlara adapte olmalı kafasında bu kadar zorlaştırmamalı diye düşünüyorum.

'BİZ EKİP OLARAK BAŞARIYA HALA AÇIZ'

Ben hala çok açım başarıya, ekibim çok aç. Bizim yapacak çok işimiz var. Dediğim gibi benim için önemli olan kalıcılığı başarabilmek. Kalıcı olabilmek. Sadece bir turnuvaya, iki turnuvaya gitmek değil. 40 sene bekledik biz bu Dünya Kupası için bundan sonra bu kadar uzun yıl beklememeli Türk hakemleri. Biz bunu başarmak istiyoruz. Bu turnuva bitecek değerlendirmemizi yapacağız eksik yönlerimizi göreceğiz ve bir sonraki turnuva için çok çalışacağız

'HEDEFİMİZ VERİLEN GÖREVİ YERİNE GETİRMEK'

Onların duaları bizim en büyük gücümüz. Biz Brezilya’da sahaya çıktığımız zaman o ilk maçımızda inşallah Allah nasip ederse sahaya adımımızı attığımız zaman sizlerin duaları bizim en büyük gücümüz olacak orda. Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.Hedef verilen her görevi başarıyla tamamlamak. Zaten gerisi geliyor.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın