Görüş Bildir
Haberler
Cümle Tamamlama Testine Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

etiket Cümle Tamamlama Testine Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Trex
15.10.2016 - 00:00 Son Güncelleme: 04.11.2018 - 21:51

Bir psikometri testi olan cümle tamamlama testi senin bilinçaltın ve kişiliğin hakkında ipuçları veriyor. 10 soruda verilen cümle başlangıçlarını tamamla, testin sonunda seni sana anlatalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güvenilirsin!

Güvenilirsin!

Verdiğin cevaplara göre güvenilir bir insansın! İnsanlar sana her şeylerini emanet edebilir. Maddi manevi her şey. İnsanlar sana servetlerini, çocuklarını, geleceklerini çok rahat emanet edebilir. Çünkü sen iyi bir insansın. Sadece iyi insansın diye kimse sana en değerli varlıklarını emanet etmez. Aynı zamanda zeki bir insansın da. Kolay kolay oyuna gelmiyorsun. Nerede nasıl davranacağını bilen aklı başında bir insansın. Eh iyilik de hamurunda var. Sana güvenmeyip de ne yapsınlar? ;)

Etkileyicisin!

Etkileyicisin!

Verdiğin cevaplara göre etkileyici bir insansın!  İnsanlar senden öyle ya da böyle etkileniyor. Bu hitabetinin gücü olabilir, tatlı dilin olabilir, fiziksel üstünlüklerin olabilir ya da Allah vergisi karizman olabilir ama sonuç olarak senden etkileniyorlar. Tabi bu bu gücü ne kadar kullanıyorsun bilemeyiz. Senin yerinde başkası olsa çoktan dünyayı ele geçirmişti :)

Kaybetmekten korkuyorsun!

Kaybetmekten korkuyorsun!

Verdiğin cevaplara göre kaybetmekten korkuyorsun! Sen yaşadığın anın ve sahip olduklarının kıymetinin farkında olan birisin. Dolayısıyla bunların kaybının sende büyük bir eksiklik yaratacağını düşünüyorsun. Bunun sonucu olarak da zihninde bunları, her an kaybedebileceğin korkusu var. Bu farkındalık senin yaşadığın her anın ne kadar kıymetli olduğunu hissettiriyor. Her anı doya doya yaşıyorsun. Hayatın biz insanlar için büyük bir hediye olduğunun farkındasın. Bu ilişkilerine de yansıyor. Birlikte olduğun kişiyle çok mutlu oluyorsun. Onunla her anı doya doya yaşıyorsun amaaa  her an kaybetme korkusuyla ona biraz zor anlar yaşatabiliyorsun. Aman dikkat ;)

Her şeyi kafana takıyorsun!

Her şeyi kafana takıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen her şeyi kafana takan birisin. En ufak sorunları büyütüp kendi kendini yiyorsun. Etrafındaki insanların ise hiçbir şey umrunda değil. Hatta bu durumun farkında oldukları için iş ve okulda herkes sana yükleniyor. Bu özelliğini bilenler seni suistimal ediyor. Öncelikle her şeyi kafana takma huyundan vazgeçmen lazım. Elbette gamsız ol demiyoruz ama biraz toparlan. Hayatın derdi bitmez ama sen kendini bitireceksin. aman dikkat ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2294
829
473
160
95
91
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ismail Tatlici

etkileyici olanlara +1 lütfen :)

Seher Yakut

Güvenilirsin! Güvenilirsin! Verdiğin cevaplara göre güvenilir bir insansın! İnsanlar sana her şeylerini emanet edebilir. Maddi manevi her şey. İnsanlar s... Devamını Gör

Bahadır A

Her şeyi kafana takıyorsun! Ya ne olacağıdı?! Herkes gamsız, herkes totoş! Üzüyorlar beni canım test =/