Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanlığı: Başdanışman Maaşı 'Kamuoyunu İlgilendirmez'

Cumhurbaşkanlığı: Başdanışman Maaşı 'Kamuoyunu İlgilendirmez'

ATKN
03.06.2016 - 11:03 Son Güncelleme: 03.06.2016 - 13:09

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın, 24 kişiden oluşan Cumhurbaşkanı başdanışmanlarının maaşını öğrenmek amacıyla Bilgi Edinme Yasası kapsamında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği’ne yaptığı başvuruya 'Kamuoyunu ilgilendirmez' yanıtı geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı başdanışmanlarının maaşını öğrenmek için Bilgi Edinme Yasası kapsamında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'ne başvurdu.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Ağbaba'nın başvurusuna, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nden 'Kamuoyunu ilgilendirmez' yanıtı geldi.

'Bu soruların cevabını bilmek hakkımız'

'Bu soruların cevabını bilmek hakkımız'

Veli Ağbaba

Daha önce Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyetine ilişkin de 'Kamuoyunu ilgilendirmez' yanıtı verildiğini anımsatan Veli Ağbaba, konuyla ilgili şöyle konuştu:

'Güreşçisinden basketçisine, CHP’ye küfredeninden biyoteknoloji uzmanına kadar tanıdıklar bizlerin vergileri ile maaş alıp, ülke yönetiminde yönlendirici etkileri oluyorsa bu soruların cevabını bilmek hakkımız.'

'Maaş' tartışmaları Hidayet Türkoğlu ile yeniden gündeme gelmişti

'Maaş' tartışmaları Hidayet Türkoğlu ile yeniden gündeme gelmişti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski milli basketbolcu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi Hidayet Türkoğlu'nun başdanışmanlığa getirilmesiyle maaş tartışmaları yeniden gündeme gelmiş, bazı haber sitelerinde Türkoğlu'nun maaşının 60 bin TL olduğu ifade edilmişti.

Hidayet Türkoğlu ile birlikte başdanışman sayısı 24'e yükselmişti.

Cumhurbaşkanlığı, Türkoğlu'nun maaşının 60 bin TL olduğuna dair haberleri yalanlamış ve maaşının 9 bin TL olduğunu belirtmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
397
181
31
19
10
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
colombuss

Ulan maaşınızı biz ödüyoruz çomar. Havadan geliyo sanki para

kemal leblebi

Hadi bizim gibi vatan hainlerini ilgilendirmez anladık da bu murat ve ayar abi gibi akçomarlarinda mi bilmeye hakkı yok:)

Mr Logical

Bir de andy var...

Jefferson Starships

O zaman biz de vergi vermeyelim artık madem bizi bağlayan bir durum yok.